Opt motive pentru care nu-ți găsești adevărata dragoste, conform legilor Karmei

Opt motive pentru care nu-ți găsești adevărata dragoste, conform legilor Karmei
Lorena Pintilie

Probabil că ai trecut prin destul de multe relații care s-au terminat prost, chiar dacă totul părea frumos și de durată la început. Știm cum e să te simți bine alături de cineva, ca mai apoi să te trezești din nou singur/ă și să spui „asta este! Nu a fost persoana potrivită”. Însă, oare chiar așa este? Ei bine, noi suntem aici să te contrazicem, căci nu tot timpul este vorba despre potrivire, ci mai degrabă despre șansă și karma! Haide să vedem împreună cum îți poate afecta karma relațiile amoroase.

De cele mai multe ori, găsirea unei persoane cu care să te conectezi la nivelul la care îți dorești cu adevărat durează destul de mult timp. Stai și aștepți și ai impresia că nu vei avea niciodată parte de iubire adevărată. Pui apoi totul pe seama ghinionului sau a nepotrivirii, dar niciodată nu te-ai gândit la Karma, nu-i așa? Așa este, ai citit bine. Motivul pentru care nu ai parte de o relație sănătoasă și durabilă este Karma. Aceasta „distribuie recompense și pedepse” în funcție de ceea ce ai trăit de-a lungul timpului. Astfel că, cu cât faci mai multe fapte bune, cu atât ești răsplătit/ă cu mai multe recompense și viceversa.

Cei mai mulți oameni își doresc un partener care să le ofere sprijin și să fie iubitor, iar așteptarea unei astfel de persoane poate fi extrem de frustrantă, mai ales când este îndelungată. Cu toate acestea, amintește-ți că Universul îți va oferi întotdeauna ceea ce meriți, nu mai mult și nici mai puțin. Există o mulțime de motive karmice din cauza cărora nu ți-ai găsit încă omul potrivit. Nu îți pierde speranța, indiferent de cât de grea ți se pare așteptarea. S-ar putea să-ți întâlnești sufletul pereche când te aștepți mai puțin, căci legile karmice funcționează în moduri misterioase.

Mergi la secțiunea „Galerie Foto” pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect și descoperă cum trebuie să privești lucrurile pentru a înțelege de ce nu ai găsit încă persoana potrivită pentru tine.

1. Te lupți cu o stimă de sine scăzută Vezi galeria foto » 2. Crezi că ai nevoie de cineva care să te completeze 3. Trebuie să te vindeci mai întâi

Surse foto: Freepik 

Surse articol: Power of Positivity, Ideapod

Articolul urmator
Cinci motive pentru care ascultarea empatică este piatra de temelie a relațiilor sănătoase
Cinci motive pentru care ascultarea empatică este piatra de temelie a relațiilor sănătoase
Care este adevărata natură a spiritului tău?
Incepe quiz
Care este adevărata natură a spiritului tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.