Opt semne că iubitul tău e un papă-lapte

Luni, 11.07.2016
de Alexa Galgau

Orice femeie își dorește să fie cu un bărbat care să poată să o protejeze și să o facă să se simtă mereu în siguranță. Aceasta este o regulă stabilită de natură și scrisă adânc în genele noaste, așa că este foarte greu, dacă nu imposibil, să trecem peste instinct și să rămânem, ca femei, alături de bărbați care ne fac să ne simțim ca și cum noi ar trebui să îi protejăm pe ei!

Citește, așadar, care sunt semnele că iubitul tău este un papă-lapte, care nu are cum să te facă să te simți în siguranță!

Semne că e un papă-lapte

Orice femeie vrea să fie venerată și protejată de un bărbat puternic, dar nu întotdeauna avem norocul să dăm peste reprezentanții cei mai reușiți ai sexului tare. Poate că iubitul tău este adorabil de neîndemânatic sau de copilăros, dar pe termen lung nu îți va mai conveni deloc dacă constați că este un papă-lapte. Iată după ce semne să te uiți în acest sene:

1. Se plânge tot timpul, legat de orice. De fapt, dacă stai să îl asculți, constanți că nu are niciodată nimic bun de zis, dar întotdeauna găsește motive să se smiorcăie, chiar și pentru cele mai mărunte probleme. Un bărbat adevărat rareori se plânge - el este prea ocupat să rezolve problema în loc să își șteargă „lacrimile” din cauza ei!

2. Este dur în vorbe, dar își pierde brusc curajul când vine vorba de fapte. Mottoul lui în viață e „La plăcinte înainte, la război înapoi”. Când se supără, spune multe lucruri pe la spatele persoanei care l-a deranjat, dar atunci când trebuie să o înfrunte, devine un mielușel. De fapt, așa face și cu tine și te scoate din minți cu lipsa lui de curaj, nu?

3. Nu își asumă niciun risc. Și aici nu este vorba despre nesăbuință, pentru că nimeni nu vrea să își petreacă viața alături de un bărbat căruia îi place să joace la „ruletă”, însă este evident că nici nu poți trăi independent dacă nu îți asumi niște riscuri. Nici măcar o relație de lungă durată nu va putea avea un papă-lapte, pentru că și aceea este un risc, putând să îl rănească profund. Un astfel de bărbat, sau mai bine zis băiat, va prefera relațiile scurte, pur fizice, și va fugi de angajamente mâncând pământul.

4. Nu poate să facă nimic fără ajutorul mamei lui. Este înduioșător când un bărbat are o relație apropiată cu mama lui, dar când aceasta devine o dependență, trebuie să îți ridice semne de întrebare. Dacă iubitul tău își sună mama de fiecare dată când are o problemă sau dacă încă apelează la ea să îi cumpere haine și alte lucruri necesare, poate că ar fi bine să reevaluezi relația. Imaginează-ți numai cum este o căsnicie cu un astfel de bărbat!

5. Se lasă influențat de prieteni. Și ce prieteni are! Toți sunt imaturi și au cele mai enervante obiceiuri, iar cumva iubitul tău reușește să se lase influențat de ei de fiecare dată. De altfel, nu prea pare să aibă propriile opinii, ci este ca trestia-n vânt și adoptă părerile altora, prezentându-le ca și cum ar fi ale sale.

6. Nu are încredere în tine și e foarte nesigur pe el. Este normal ca orice om să aibă dubii uneori, dar când ai de-a face cu un papă-lapte, el nu poate să te lase în pace nici măcar 10 minute, pentru că are impresia că sari într-un taxi cu primul necunoscut. Această posesivitate puerilă este un rezultat al stimei sale de sine scăzute, care îl face să devină isteric atunci când nu îi acorzi lui toată atenția din lume.

7. Este egoist și nu poate să facă compromisuri. Poate că ai observat până acum că tu ești cea care mereu trebuie să sacrifice ceva pentru relație, iar dacă vine vorba să renunțe el la ceva, începe cu obișnuita smiorcăială sau cu victimizarea, până cedezi tu. Dacă recunoști acest scenariu, este clar că ești într-o relație cu un papă-lapte care nu va putea niciodată să ia taurul de coarne și să fie stâlpul unei familii! Descoperă AICI care sunt cele mai egoiste zodii!

8. Vrea să mulțumească pe toată lumea și să fie lăudat mereu. Pentru el, părerea celorlalți este esențială, chiar dacă această obsesie dăunează și relației voastre. Ar fi în stare să facă orice pentru aprobarea celorlalți, ceea ce este surprinzător, având în vedere cât de puține face pentru tine. Este dornic ca un cățeluș în prezența celorlalți și nu de puține ori chiar se umilește fără să își dea seama, ceea ce te scoate din minți.

Câte dintre aceste semne că iubitul tău este un papă-lapte ai bifat?

Citește și cum să atragi bărbații buni în viața ta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!