Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Opt sfaturi de seducţie de la spioana Mata Hari

Andreea Baluteanu
Farmecă-ţi iubitul cu un dans sexi!

Farmecă-ţi iubitul cu un dans sexi!

Poate că nu vei rivaliza cu abilităţile de dansatoare exotică ale lui Mata Hari, dar cu siguranţă un striptease fierbinte îl va încinge pe iubitul tău! Faimoasa spioană şi-a deprins mişcările de dans din sejurul în Orient pe care l-a petrecut alături de soţul ei, îmbinând unduirile lascive, exotice, cu elemente de mister, şi culminând cu momentul în care păşea complet goală în faţa admiratorilor ei extaziaţi.

Mata Hari a rămas în istorie ca o femme fatale, o dansatoare exotică, condamnată la moarte pentru spionaj în timpul Primului Război Mondial. Deşi cercetările istorice ulterioare demonstrează faptul că această uluitoare femeie a fost acuzată pe nedrept şi că în realitate era nevinovată, ea este încă percepută ca fiind simbolul spioanei seducătoare, capabilă să extragă cele mai periculoase secrete ale bărbaţilor cu mişcările sale lascive.

Că a trădat sau nu interesele Franţei pentru a face spionaj în favoarea Germaniei nu vom şti niciodată cu siguranţă, dar extraordinara poveste de viaţă a uneia dintre cele mai emblematice figuri feminine ale istoriei ne poate ajuta să extragem alte învăţăminte! Mata Hari a avut orice bărbat şi-a dorit la picioare, senzualitatea, lipsa de inhibiţii, frumuseţea şi inteligenţa împletindu-se cu personalitatea ei irezistibilă într-un mix fascinant!

Descoperă în galerie trucurile de seducţie ale lui Mata Hari, femeia căreia nimeni nu i-a putut rezista!

Tu ce părere ai? Consideri că îţi poţi îmbunătăţi jocul seducţiei cu ajutorul acestor sfaturi?

Surse foto: Facebook, pexels.com, pixabay.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!