Povești adevărate: ce au simțit 12 femei în momentul în care și-au întâlnit sufletul-pereche

Povești adevărate: ce au simțit 12 femei în momentul în care și-au întâlnit sufletul-pereche

Ramona Jurubita

Fiecare dintre noi percepe diferit ideea de suflet-pereche. Unii se gândesc la un partener cu care pot avea o relație deschisă și cu care pot împarți totul, alții se gândesc la cineva pe care se pot baza mereu sau la cineva care le aduce emoție în suflet doar cu simpla prezență. Indiferent de cum ne imaginăm sufletul-pereche, atunci când o să apară neașteptat în viața noastră o să știm imediat că l-am găsit pentru că vom experimenta sentimente pe care nu le-am mai simțit pentru nimeni altcineva înainte.

Am adunat 12 povești de la 12 femei diferite care au răspuns la întrebarea „Cum știi că ți-ai găsit sufletul pereche?”. Ele au povestit pe scurt ce au simțit în momentul în care i-au cunoscut pe cei cu care și-au construit o familie.

Cuplu de tineri, la picnic pe plajă

Sursa foto principală: Istockphoto

1. „Am mers la circ după ce am câștigat un bilet gratuit. David era bodyguard acolo și mă admira când am pășit elegant în puloverul meu lung roșu. Eram încălțată cu cizme lungi și sunetul tocurilor i-au atras atenția, iar când ne-am întâlnit privirile au ieșit scântei. După câteva zile, David m-a găsit pe Facebook și mi-a scris. Au trecut patru ani și ne-am logodit. Urmează să ne căsătorim.” – Clara, 24 de ani.

2. „Știam că este sufletul meu pereche după ce m-a atras la prima întâlnire când l-am văzut nervos. Mi s-a părut sexy această latură a lui. Ospătarul i-a spus că nu se poate comanda vin la pahar, așa că a comandat o sticlă întreagă. Așa a început totul între noi. Trei luni mai târziu ne-am logodit și acum sărbătorim șase ani de căsnicie.” – Natalia, 32 de ani.

Citește și: Cum să înțelegem ce este dragostea adevărată

3. „Am știut că mi-am întâlnit sufletul pereche când ne-am trezit amândoi siguri în mijlocul orașului. Era iarnă, frig și simțeam că pot să îngheț acolo pentru tot restul vieții mele, doar să fiu lângă el. Atunci am înțeles că am nevoie în viața mea de o persoană care mă face să mă simt bine în pielea mea. El se simte la fel lângă mine și vom rămâne toată viața împreună.” – Sofia, 27 de ani.

4. „Bogdan îmi dovedește în fiecare zi că este sufletul meu pereche. Cel mai important moment pentru relația noastră a fost când familia mea a trăit o dramă. Bunicul meu a murit, iar Bogdan era plecat din țară, într-o călătorie în interes de serviciu. Când a aflat ce s-a întâmplat, a luat primul avion și s-a întors în țară doar cu hainele de pe el. A venit într-o fugă la mine și m-am emoționat foarte tare atunci. Nu voi uita niciodată câte a făcut pentru mine.” – Cătălina, 32 de ani.

5. „Când mi-am întâlnit pentru prima dată soțul (cu care sunt căsătorită de nouă ani) am simțit o conexiune profundă pe care nu mi-o puteam explica. La o săptămână după ce a început relația noastră el mi-a organizat o petrecere surpriză de ziua mea. A fost o petrecere minunată și este o amintire de neuitat. Să-mi creez amintiri cu el înseamnă foarte mult pentru mine.” - Ioana, 34 de ani.

Cuplu fericit pe ponton

Sursa foto: Istockphoto

6. „Mi-am dat seama că iubitul meu este sufletul meu pereche atunci când i-am descoperit defectele și am ajuns să i le iubesc la fel de mult cum îl iubesc pe el. Iubirea înseamnă acceptare.” – Laura, 29 de ani.

7. „Cred că am simțit chimia dintre noi când mi-a cântat prima dată la chitară. Atunci am știut că voi merge oriunde e și el. Acum cântăm împreună și compunem împreună. Simt că mă reîndrăgostesc de el în fiecare zi.” – Veronica, 40 de ani.

8. „A comandat desertul meu preferat la prima întâlnire și am știut că suntem făcuți unul pentru altul, suntem exact la fel.” – Cristina, 34 de ani.

9. „Când mă gândesc la ideea de suflet-pereche, nu mă gândesc la un partener de viață. Pentru mine, sufletul meu pereche este prietena mea cea mai bună. Ne-am cunoscut în liceu și am legat o prietenie foarte frumoasă. Ne înțelegem și ne susținem reciproc în orice situație. Deși în prezent locuim la sute de kilometri distanță, continuăm să ne fim alături, iar conexiunea dintre noi nu ține cont de distanță. Iar când suntem față în față, simt că mă privesc în oglindă.” – Elena, 26 de ani.

10. „Totul a devenit mai bun în viața mea de când l-am întâlnit. Am putut să renunț la ieșirile în oraș pentru că era mai bine acasă cu el. Am putut să renunț la întâlnirile prea dese cu prietenii pentru că era mai bine să ies la o întâlnire romantică cu el și am renunțat să locuiesc singură pentru că era mai bine să locuiesc în aceeași casă cu el. Nu am renunțat de tot la viața mea socială, dar am găsit un echilibru. Apariția lui în viața mea a fost o schimbare de care aveam nevoie.” – Mădălina, 25 de ani.

11. „Când eram în facultate am descoperit un tip drăguț care cânta la chitară. I-am dat un mesaj în spirit de glumă și i-am zis să mă scoată la o cafea ca să îmi cânte și mie. A venit la o cafea cu mine și nu a mai plecat niciodată. Împlinim cinci ani de căsătorie și nu aș schimba nimic.” – Amalia, 26 de ani.

12. „Știam că suntem suflete pereche în momentul în care m-a ales pe mine să îmi spună cele mai adânci gânduri ale lui. A avut o depresie care i-a provocat gânduri sinucigașe, iar discuțiile cu mine i-au făcut bine. Eu l-am adus pe drumul cel bun și am mers așa împreună în continuare. Suntem făcuți unul pentru celălalt pentru că ne putem confesa doar unul altuia. Nu vorbim despre intimitățile noastre cu nimeni altcineva.” – Ingrid, 20 de ani.

Cuplu cu o relație fericită și de lungă durată

Sursa foto: Istockphoto

Acum că ai văzut cât de diferite sunt trăirile oamenilor și modul de a percepe anumite situații, poți să te gândești la ce înseamnă sufletul-pereche pentru tine. Poate fi iubitul, soțul, un prieten, un frate sau un părinte care reprezintă persoana față de care simți cea mai puternică legătură. Sufletele-pereche rămân conectate pentru toată viața pentru că nu pot fi despărțite nici de timp, nici de spațiu și de niciun alt obstacol.

Citește și: Testul care îți spune dacă sunteți suflete pereche

Articol adaptat de pe cosmopolitan.com

Sursa foto principală: Istockphoto

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
10 momente critice care o fac pe o femeie să îl părăsească pe bărbatul pe care îl iubește
10 momente critice care o fac pe o femeie să îl părăsească pe bărbatul pe care îl iubește
Ce pantofi din povești te reprezintă?
Incepe quiz
Ce pantofi din povești te reprezintă?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.