S-a îndrăgostit de ea la 9 ani. Acum, la 84 de ani, sunt încă împreună

S-a îndrăgostit de ea la 9 ani. Acum, la 84 de ani, sunt încă împreună

Lorena Teacă

Thomas Howard și Irene trăiesc o poveste incredibilă de dragoste. Aceștia sunt împreună de mai bine de 70 de ani și se iubesc ca în tinerețe, în ciuda anilor grei și anevoioși prin care au trecut.

Thomas a cunoscut-o pe Irene la vârsta de 9 ani, moment în care a știut că alături de ea trebuie să-și petreacă tot restul vieții. Aceasta locuia la doar câteva case distanță, lucru care a făcut ca apropierea dintre cei doi să fie posibilă în foarte scurt timp.

Bărbat și femeie care stau jos și râd

Îndrăgostit până peste urechi de vecină, Thomas a păzit-o pe Irene de toți băieții care își doreau o relație cu ea, afirmând că s-a luptat chiar și cu un prieten apropiat. „Prietenul meu a spus că Irene va fi iubita lui, dar atunci am zis că nu, ea este a mea”, a povestit bărbatul.

Cei doi au fost împreună zi de zi, până în 1941, când Thomas, în vârstă de 19 ani, a fost nevoit să plece să lupte în cel de-al Doilea Război Mondial. Separarea dureroasă a fost depășită cu multă răbdare și dragoste de cei doi, fiind cu gândul unul la celălalt chiar și de la distanță.

Bărbat și femeie care se sărută

Sursa foto: Pinterest

În 1945, când bărbatul s-a întors acasă, cei doi s-au mutat împreună și au făcut nunta. Anul acesta, cuplul sărbătorește 70 de ani de căsnicie, lucru care dovedește dragostea adevărată care i-a legat.

„De-a lungul vieții noastre împreună, ne-am arătat în mod reciproc doar respect și bune maniere și cred că mulți tineri ar putea învăța de aici”, a afirmat Thomas Howard. Bărbatul susține că aceste două elemente și dragostea care i-a legat au menținut vie relația atât de mult timp. „Suntem împreună de atâția ani și încă ne iubim ca în prima zi. Încă mă simt mândru de ea. Dacă aș fi pus să aleg din nou, m-aș căsători cu aceeași fată”, a relatat bărbatul.

Dacă tu nu ai parte de o astfel de poveste de dragoste, nu trebuie să te descurajezi, deoarece fiecare își trăiește iubirea în felul lui aparte. Ceea ce este important este să trăiești prezentul și să te bucuri de fiecare moment petrecut alături de partener.

Surse foto: iStock, Pinterest, Youtube

Articolul urmator
10 lucruri pe care să le faci acum dacă partenerul tău nu este afectuos
10 lucruri pe care să le faci acum dacă partenerul tău nu este afectuos
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.9 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.