Să fim serioase, nu îi este dor de tine, altfel și-a fi făcut timp! Dacă i-ar fi cu adevărat dor de tine, ar face asta

Să fim serioase, nu îi este dor de tine, altfel și-a fi făcut timp! Dacă i-ar fi cu adevărat dor de tine, ar face asta

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Știu că uneori îți dorești să îl vezi din nou. A trecut mult timp de când v-ați despărțit. Poate că este nostalgie, singurătate sau chiar îți este dor. Prin urmare, încă pui mâna pe telefon și îl suni. Întrebi ce mai face. Spune că totul este bine. Îi răspunzi la fel...

Si, cu toate că știi că nu este bine să mai vorbiți, abia îți poți ascunde zâmbetul larg de pe față atunci când te gândești al el. Îi spui că vrei să vă întâlniți, iar el îți spune că este de acord. Ziua aceea este perfectă și vrei să nu se mai termine. Dar trece o săptămână sau două și el dispare din nou. Suni și întrebi ce s-a întâmplat, dar el are deja scuzele pregătite. A fost ocupat. A muncit mult. Vrea să te vadă, dar acum nu este momentul potrivit.

o femeie sta ascunsa dupa perete si are o privire ingrijorata

Să fim serioase, nu îi este dor deloc de tine, altfel și-a fi făcut timp

Cu toții ne dorm ca oamenii să ne ducă dorul. Ne place ideea să însemnăm ceva pentru alții și să fim prezenți mereu în gândurile lor. În plus, atunci când ne lipsește cineva, vrem ca sentimentul să fie reciproc. Așadar, pentru a ne proteja de posibilă respingere, începem să trăim într-o minciună pentru că ne este mai ușor să acceptăm că a avut treabă, decât să ne gândim că nu ii pasă de noi. Încerci să te convingi că dacă încerci puțin mai mult, continui să îl suni, atunci până la urmă nu va putea să te scoată din gânduri și va înțelege că îi este și lui dor de tine.

Citește și: Psihologii au dezvăluit: 10 adevăruri simple care determină cât va dura o relație

Ei bine, este timpul să accepți faptul că te evită. Vor exista mulți oameni în viața ta care vor avea un impact uriaș asupra ta și, cu toate că este greu să renunți la ei, nu este imposibil. Unii oameni pur și simplu nu știu să aprecieze ce este chiar în fața lor. Dar nu este vina ta și nu ar trebui să te simți deloc vinovată. A avut o șansă și a ratat-o. Și este un lucru foarte bun pentru tine, pentru că meriți ceva mult mai bun.

Nu ar trebui să îți scadă stima de sine doar pentru că un bărbat este prea leneș sau nepăsător să facă eforturi. Dacă nu găsește timpul necesar pentru tine, nici nu ar trebui să te gândești la el. Știi că meriți mai mult. La urma urmei, ai foarte multe de oferit și meriți să ai alături o persoană care te apreciază. Ai nevoie de cineva special, care să te facă fericită. Care să te privească sincer, să te iubească din tot sufletul și să te facă să te simți cea mai frumoasă femeie.

Nu mai pierde timpul, puterea și energia pentru cineva care se plictisește, apoi îți frânge inima. Viața ta este, cu siguranță, mai bună fără el.

Surse articol: Cluber / Thoughtcatalog / Lovepanky

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Daca faci aceste lucruri, nu esti cu adevarat pregatita pentru o relatie
Daca faci aceste lucruri, nu esti cu adevarat pregatita pentru o relatie
Ce te face pe tine cu adevarat fericita?
Incepe quiz
Ce te face pe tine cu adevarat fericita?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.