Șapte greșeli pe Facebook care duc la despărțire

Șapte greșeli pe Facebook care duc la despărțire

Viorica Ghinea, redactor

Rețeaua de socializare a momentului, Facebookul, nu este deloc cel mai bun prieten al relațiilor de cuplu. De multe ori s-a ajuns la certuri și despărțire din cauza lucrurilor care se întâmplă în mediul virtual. Deși multe situații de acest tip sunt banale, apare totuși tensiune între parteneri.

Așadar, iată ce greșeli nu ar trebui să comiți pe Facebook pentru a nu ajunge la despărțire!

1. Apreciezi prea des postările fostului iubit

Dacă postările fostului iubit sunt publice, fii sigură că partenerul tău le va observa atunci când le apreciezi prea des. De asemenea, dacă are spirit de detectiv particular, poate să intre special pe contul lui și să vadă dacă îi acorzi frecvent like-uri ori dacă îi lași comentarii. Astfel de gesturi virtuale îi vor da de gândit iubitului tău. Cu siguranță îi va trece prin minte că tu mai ai încă sentimente puternice pentru fostul prieten și că el este doar „de umplutură” în viața ta. Prin urmare, dacă această relație este importantă pentru tine, nu ar trebui să îi mai acorzi prea multă atenție fostului tău iubit.

2. Te împrietenești cu bărbați sexi

Dacă ai un iubit gelos, ai grijă cu cine te împrietenești pe Facebook. Cu siguranță îi vei stârni gelozia dacă va vedea că te împrietenești cu reprezentanți ai sexului opus atrăgători. Se va gândi în acel moment că îi dorești și că ești interesată de ei. Poate că nu ai aceste intenții, dar pune-te în locul lui și gândește-te cum ai reacționa tu dacă ar face la fel.

3. Faci complimente altor bărbați din lista ta de prieteni

Da, știm că unii dintre bărbații pe care îi ai în lista ta de prieteni chiar merită comentarii încărcate de complimente, dar ți-ai putea strica relația dintr-o prostie. Partenerul tău nu se va simți în largul lui dacă află că apreciezi calitățile fizice ale altor reprezentanți ai sexului puternic. Va vedea acțiunea ta ca pe o trădare și te vei alege cu o scenă de gelozie. Dacă i se pare că acesta este un alt mod de a înșela, te-ai putea trezi chiar cu o „invitație” la despărțire.

4. Postezi fotografii cu alți bărbați pentru a-l face gelos

V-ați certat și simți că trebuie să îi dai o lecție, dar ai grijă cum faci acest lucru. Dacă postezi o fotografie în care ești cu unul ori cu mai mulți bărbați, îl vei face să creadă că ești deja implicată într-o altă relație. Care crezi că ar putea să fie următoarea lui mișcare? Probabil că va încerca să facă același lucru, însă la el s-ar putea să nu mai fie doar o simplă poză, ci realitatea. Ai grijă, de la astfel de jocuri se pot sfârși multe relații frumoase. 

5. Îți dai check-in cu alt bărbat

Chiar dacă ieși cu un amic la o simplă plimbare, nu îți da check-in cu el. Cum crezi că se va simți partenerul tău când va vedea că îți petreci timpul cu alt bărbat, și nu cu el? Cu atât mai puțin dacă nu îl cunoaște ori dacă nu îl are la suflet... Până la urmă, nici tu nu te-ai simți în largul tău să vezi că se întâlnește cu alte femei.

6. Încerci să iei legătura cu fosta lui parteneră

Oricât de curioasă ori de geloasă ai fi, nu încerca să iei legătura cu fosta lui parteneră. Nu va fi deloc încântat că faci acest lucru pe la spatele lui. În plus, s-ar putea să afli și informații care nu îți vor fi pe plac ori vei ajunge să te cerți cu ea. Oricare ar fi scenariul, fii sigură că nu va fi vorba despre unul bun.

7. Insiști să fiți într-o relație pe Facebook

Nu insista să completezi statusul relației pe Facebook. Știi ce vei face la prima ceartă? Îl vei schimba instant și vei spune că ești singură. Statusul tău va părea atât de convingător pentru inima lui, încât nu ar trebui să te mire dacă nu te va mai căuta o lungă perioadă ori dacă vei descoperi că te-a înlocuit cu altcineva.

Ceea ce se întâmplă pe această rețea de socializare a ajuns să conteze atât de mult pentru noi, încât luăm multe decizii în viață bazate pe ceea ce vedem pe ecranul din fața noastră. Evită să faci aceste greșeli pe Facebook, iar relația ta va avea mai multe șanse de supraviețuire.

Articolul urmator
6 răni emoționale pe care bărbații le duc cu ei în relații dacă n-au fost iubiți în copilărie
6 răni emoționale pe care bărbații le duc cu ei în relații dacă n-au fost iubiți în copilărie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.