Șapte idei de cadouri de Crăciun pentru ea

Șapte idei de cadouri de Crăciun pentru ea

Lorena Teacă

Ești în căutarea unui cadou de Crăciun pentru soția, iubita, mama sau prietena ta cea mai bună? Atunci, ai nimerit pe articolul potrivit! O să-ți oferim câteva sfaturi care te vor ajuta sa alegi un dar pentru ea. De asemenea, am pregătit pentru tine și șapte sugestii de cadouri.

Aspecte de care să ții cont înainte să alegi un cadou 

Ca să alegi cadoul potrivit pentru ea este nevoie să iei în considerate mai multe aspecte. În primul, este foarte important ce tip de relație ai cu persoana respectivă. Pentru că una este să iei un cadou pentru noua ta iubită și alta este să cumperi ceva pentru mamaia care te-a crescut. Totuși, indiferent de relația pe care o ai cu femeia căreia urmează să-i faci o surpriză, cu ocazia Crăciunului, este important să-ți pese, cu adevărat, de destinatara cadoului. Iar cel mai simplu mod prin care îi poți arăta persoanei respective că îți pasă de ea este să pui suflet în tot procesul de alegere a cadoului. Cum pui suflet? Foarte ușor! Te gândești la momentele frumoase pe care le-ați petrecut împreună, la pasiunile sale și, de asemenea, la mesajele directe sau indirecte, prin intermediul cărora ți-a transmit, în ultima vreme, ce anume și-ar dori să primească în dar cu ocazia Crăciunului. Dacă iei în calcul tot ce am scris mai devreme, nu-ți mai rămâne decât să îți faci o listă scurtă cu variante de daruri și, totodată, să-ți stabilești un buget pentru cadoul pe care intenționezi să-l oferi femeii speciale din viața ta.

Propunerile noastre de cadouri pentru ea 

Completează lista scurtă cu daruri, pe care urmează să o întocmești în perioada următoare, cu propunerile noastre de cadouri pentru ea. Descoperă, mai jos, șapte idei de cadouri pentru ea.

Femeie care desface un cadou

1.Placă de păr 

Toate femeile își doresc să fie și să se simtă frumoase. Așadar, de ce nu îi cumperi celei căreia dorești să-i faci un cadou un obiect care să o ajute să arate foarte bine? Un astfel de obiect ar putea să fie o placă de păr. De ce o placă de păr? Pentru că părul, alături de ten, mâini și picioare constituie unul dintre cele mai importante elemente când vine vorba de frumusețea exterioară a unei femei. O placă de păr se alege în funcție de materialele din care este fabricată, de tipul de păr al utilizatorului și de dotări. Îți recomandăm să cumperi o placă de păr din ceramică, deoarece plăcile de păr din ceramică sunt foarte bune pentru toate tipurile de păr, indiferent de grosime. Dacă destinatara cadoului tău de Crăciun are părul scurt, ar fi bine să-i iei o placă mai îngustă. În schimb, dacă are părul lung, optează pentru o placă cu o lățime minimă de cinci centimetri.

2. Perie de păr 

În cazul în care femeia căruia urmează să-i dăruiești un cadou de Crăciun pune foarte mare accent pe frumusețea părului, o altă idee, în afara plăcii de păr, este să-i iei un perie de păr. Când vine vorba de periile de păr, variantele sunt foarte multe. Ai posibilitatea să cumperi perii de păr clasice sau perii de păr electrice. Mai mult, periile de păr electrice sunt de mai multe tipuri: rotative, de îndreptat părul, pentru păr scurt, pentru păr lung și cu aer cald. Alege una de la un o producător recunoscut la nivel mondial, cum ar fi o perie rotativă Philips, însă nu înainte de te documenta foarte bine în legătură cu specificațiile tehnice de care dispune.

3. Fular 

O femeie nu va spune niciodată „Nu” la un fular nou. Sau la o eșarfă nouă. O idee pe care merită să o iei în considerare, mai ales dacă destinatara cadoului tău și-a cumpărat de curând un palton, pentru care nu are, încă, o eșarfă sau un fular. Dacă găsești interesantă propunerea noastră, te sfătuim să alegi un fular sau o eșarfă moale la atingere, lat/ă și fabricat/ă dintr-un material de calitate.

4. Brățară de fitness 

În scenariul în care destinatara cadoului tău adoră să facă sport, ia-i o brățară de fitness. Funcția principală a unui astfel de dispozitiv este să monitorizeze și să analizeze activitățile pe care le face utilizatorul, pe parcursul unui zile.

5. Gamepad de PS4 

Ți se pare ciudată o astfel de recomandare? Poate, dar nu e deloc deplasat să-i dăruiești unei femei un gamepad de PS4, mai ales dacă adoră să se joace pe consolă. Dacă nu știi, un gamepad se poate uza în doar o lună, în cazul în care este folosit de cineva îndrăgostit să se se joace.

6. USB Flash Drive, cu cristale Swarovski 

O idee excelentă de cadou pentru o femeie pasionată de tehnologie și de bijuterii este un USB flash drive (un stick de memorie) cu cristale Swarovski. Nu te speria! Nu o să coste o avere și, cu siguranță, că va fi apreciat de destinatara cadoului tău.

7. Tort cu ciocolată și cremă de vanilie

Femeile nu iubesc doar hainele și bijuteriile, ci și ciocolată. Așadar, ce ai spune să-i dăruiești femeii pe care vrei să o faci fericită un tort cu ciocolată și cremă de vanilie? Dar nu orice tort, ci unul făcut de tine, mai ales dacă te pricepi la gătit.

Articolul urmator
6 semne că nu este dragoste ce simți acum, ci un atașament toxic, care-ți va distruge inima
6 semne că nu este dragoste ce simți acum, ci un atașament toxic, care-ți va distruge inima

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.