Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Sărbătorește iubirea: secretul celor mai frumoase fotografii de logodnă

Mihaela Onofrei

Fotografiile sunt cel mai frumos mod prin care putem să ne păstrăm amintirile, dar mai ales emoțiile! Aceste portaluri magice ne duc exact în momentul imortalizat pe hârtie și ne fac să simțim emoții din trecut, așa cum sunt fiorii primii iubiri, primele sărbători împreună sau fericirea clipelor petrecute în familie.

Chiar dacă tehnologia a avansat, fotografiile imprimate rămân modul nostru preferat prin care ne păstrăm cele mai frumoase amintiri. Deși majoritatea albumelor de familie curprind imagini de la nuntă, portofoliul engagement este la fel de important. Prima sesiune foto în calitate de proaspăt logodiți este cu adevărat specială, deoarece cuprinde cele mai pure și sincere emoții, feeria unei iubiri puternice, întipărită pe chipul îndrăgostiților, dar și speranțele unui viitor luminos împreună.

Fotografiile de engagement sunt cele care se fac înainte de nuntă și reprezintă prima sesiune foto care are loc înainte de marele eveniment. Această ședință foto se mai numește și „save de date” și are rolul de a permite viitorilor miri să creeze o legătură strânsă cu fotograful și de a se familiariza cu aparatul de fotografiat. Fotografiile surprind cele mai pure emoții, dar și entuziasmul pe care cei doi îl simt în calitate de viitori miri. Albumul anunță de obicei nunta, și de aceea  trebuie acordată o atenție deosebită alegerii fotografului.

Pentru a avea cele mai frumoase fotografii de engagement, noi îți recomandăm cu încredere unul dintre cei mai buni fotografi din domeniu, mai exact Sebastian Purice, care a reușit să păstreze vie arta fotografiei moștenită de la tatăl său și să o adapteze zilelor noastre. Deși tehnologia și mecanismele de fotografiere s-au schimbat, un lucru a rămas la fel: emoțiile pure, pe care fotograful le surprinde la fiecare eveniment, și naturalețea momentelor. Fiecare fotografie are propria personalitate și reprezintă un gest, o emoție sau... o iubire. Ești curioasă care este secretul celor mai frumoase fotografii de engagement? Află mai jos!

cuplu care alearga prin iarba

Iată care este secretul celor mai frumoase fotografii de engagement!

Povestea

cuplu care se imbratiseaza

Orice cuplu are propria poveste de dragoste, care trebuie să reiasă clar din fotografiile de engagement. Pentru acest lucru, fotograful se asigură că imaginile vor surprinde modul în care aceștia se privesc, se sărută și se îmbrățișează. Cele mai frumoase fotografii de logodnă sunt cele îți provoacă fiori de emoție doar privindu-le și care îți amintesc de cele mai frumoase clipe ale vieții tale ca și cum s-ar fi întâmplat ieri. Un fotograf profesionist se va asigura că surprinde iubirea întipărită pe chipul îndrăgostiților, dar și conexiunea care există între cei doi, faptul că sunt un singur suflet în două trupuri.

poveste

Locația

cuplu pe motocicleta

Acest album poate să conțină imaginile de după logodnă într-un cadru special, care vă face pe amândoi să vă simțiți relaxați și în largul vostru. Naturalețea este foarte importantă, dar și cadrul original. Acesta din urmă va dicta rezultatul final. Fie că este vorba de motocicleta pe care ți-a furat primul sărut, de excursia în Grecia sau de livada de cireși înfloriți în care a îngenunchiat în fața ta, locul în care vei avea ședința foto de engagement trebuie să aibă legătură cu povestea de iubire și să exprime emoțiile și sentimentele împărtășite. De asemenea, poți opta și pentru locul în care v-ați întâlnit prima dată sau locația în care v-ați dat seama că sunteți făcuți unul pentru celălalt.

Protagoniștii

barbat care isi cara iubita in spate

Fiecare om are o personalitate distinctă și trăiește altfel dragostea. Doar un fotograf profesionist poate surprinde acea iubire unică sub forma privirilor, a atingerilor și a zâmbetelor. Cea mai grea sarcină pentru un fotograf este să poată trece dincolo de aparențe și să traducă în imagini specificul dragostei dintre voi. Acesta este și secretul fotografiilor de engagement reușite, care exprimă cu ajutorul culorilor și formelor ceea ce cuvintele nu pot.

cuplu pe terasa

sebastian purice forografii

Intră pe sebastianpurice.ro și delectează-te cu albumele foto de engagement ale fotografului Sebastian Purice. Modul unic în care îmbină emoțiile cu știința foto te va convinge de talentul fotografului, care redă atât de sensibil în imagini frânturi de sentimente. Optează și tu să imortalizezi momentul logodnei, pentru amintiri pe care le vei prețui toată viața!

Surse foto: sebastianpurice.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!