Scrisoare către cel care mi-a frânt inima

Vineri, 04.11.2016
de Victoria Dragan

De ce ne atașăm exact de acele persoane care ne frâng inima? În ce moment ajung ele să fie centrul universului nostru? Cu toate că ne fac rău, ajungem în cele din urmă chiar să le fim recunoscătoare, pentru că ne-au făcut să înțelegem mai bine anumite lucruri. Așa am decis să îi scriu o scrisoare celui care mi-a frânt inima. Nu-i mai pot spune în față aceste cuvinte, dar sper să ajungă la el.

Dragul meu,

Te-am întâlnit într-o perioadă din viața mea în care credeam că fericirea și iubirea nu sunt pentru mine. Dar atunci când ai apărut, am crezut că ești un dar ceresc. Ai schimbat totul într-o secundă. Ai înlocuit tristețea din ochii mei cu o strălucire aparte și ai creionat pe fața mea un zâmbet pe care nu l-am avut niciodată până atunci. Credeam că ai venit ca să rămâi...

M-am gândit mult timp ce lecție ai venit să îmi oferi și care a fost rostul tău în destinul meu. Ai apărut în calea mea doar ca să îmi spulberi fiecare vis, doar ca să ucizi copilul care eram atunci? Am înțeles, după un timp, că nu ai venit să îmi vindeci rănile pe care le aveam din trecut ori să mă înveți cu adevărat ce este dragostea, ci ca să îmi dai mai multă putere.

De când nu mai ești în viața mea, am decis că nu mă voi mai mulțumi cu puțin de acum înainte. Tu ai fost ultimul... Acum am mai multă încredere în mine și știu că merit mai mult de la viață, așa că nu îmi voi mai refuza nicio plăcere. Trebuie să îți mulțumesc pentru acest lucru. Nu îmi mai este frică să cer ceea ce vreau.

Am crezut că pierderea ta este cel mai rău lucru care mi s-ar fi putut întâmpla vreodată, dar realizez în prezent că a fost cel mai bun. Dacă nu mi-ai fi frânt inima atunci, nu aș fi privit viața așa cum o fac acum, nu aș fi reușit să mă maturizez și să mă schimb într-un mod care chiar îmi place. Nu aș fi avut niciodată curaj să fac tot ce am făcut până acum.

Dacă te gândești că ai lăsat în urma ta o femeie care va suspina mereu după tine, te înșeli. Am trecut de ceva vreme peste tot ce s-a întâmplat. Nu mi-ai lăsat altă opțiune decât să lupt pentru tot ceea ce îmi doream să am. Am reușit, datorită ție, să fiu din nou mândră de mine.

În final, îți mulțumesc din inimă pentru că ai intrat în viața mea, dar mai ales pentru că ai plecat din ea așa cum ai făcut-o. Nu îmi voi aminti de tine ca de cineva cu care m-am iubit, ci ca de cineva care m-a făcut să mă prețuiesc mai mult. De acum nu va mai avea acces la inima mea orice bărbat care trece pragul vieții mele, ci doar acela care știe să fie al naibii de bun.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (19)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!