Scrisoare de dragoste pentru soția mea, care m-a părăsit pentru un alt bărbat

Scrisoare de dragoste pentru soția mea, care m-a părăsit pentru un alt bărbat

Ramona Jurubita

Auzim foarte des că femeile sunt înșelate de soții lor, dar trebuie să fim conștienți că și ele pot înșela. Să nu uităm, nimeni nu este perfect! Indiferent din partea cărui partener vine acest gest, el este unul imoral și denotă lipsă de respect față de celălalt, dar și față de sine.

Înșelatul poate veni în urma mai multor motive pe care ți le oferă celălalt. Poate nu îți acordă suficientă atenție, poate se poartă urât cu tine sau te-a înșelat și el în trecut. Indiferent de situație, ar fi mai bine să pui punct relației înainte să te întâlnești cu altcineva. Așa este corect și față de propria persoană, dar și față de cei implicați în triunghiul amoros.

Bărbat care suferă după ce l-a înșelat soția

Iată care sunt gândurile unui bărbat ce a fost înșelat de soție și care nu a văzut de la început că și el avea o parte din vină. Evident, nu este corect ce a făcut femeia, dar comunicarea ar fi fost colacul de salvare pentru relația lor.

Scrisoare de dragoste de la soțul tău,
Cred că te întrebi de ce ai primit o scrisoare de dragoste de la cel pe care l-ai înșelat, dar citește cu atenție ce am de zis. Nu am știut niciodată cum să-mi exprim sentimentele, iar de când ne-am despărțit am ținut totul pentru mine. De fiecare dată când încerc să mă deschid în fața prietenilor sau a rudelor, simt că ei nu înțeleg. Aș vrea să știe toți că nu tu ești de vină pentru despărțirea noastră. Vreau ca ei să își amintească ce ne-a legat cândva și că am fost fericiți o vreme, iar tu vei rămâne mereu o parte din mine.

M-ai rănit și i-ai abandonat pe copiii noștri, dar cu toate astea, eu încă te iubesc. Nimic nu ar putea schimba iubirea pe care ți-o port, nici măcar răul pe care ni l-ai făcut. Urăsc ce ai făcut, dar nu te pot urî pe tine. Eu chiar îți sunt recunoscător că ești mama copiilor mei.

Este foarte ciudat să mă trezesc dimineața și tu să nu fii lângă mine. Știi? Cafeaua ta preferată încă te așteaptă în bucătărie, de parcă ar râde și ea de mine. Mi-am pierdut mândria de mult și cred că acesta este lucrul care te-a făcut și pe tine să te îndepărtezi.
Derulez amintirile dimineților în doi și mă întreb ce n-am făcut bine, ce aș fi putut face diferit. Să te ascult mai mult, să-ți arăt mai mult că meriți iubire?

Vreau să știi că n-aș schimba niciodată ce a fost
Trecutul nostru va rămâne o poveste frumoasă și nu te consider o persoană rea, așa cum spune toată lumea care a aflat că m-ai înșelat. Am și eu o parte de vină, dar nu am putut recunoaște asta de la început.

După luni de zile mi-am dat seama că nu ești un om rău
M-am întrebat ce ar fi fost dacă te-aș fi înșelat și eu, dar niciodată nu mi-am dorit pe altcineva. Pentru mine ai fost și ești cea mai frumoasă femeie pe care am întâlnit-o vreodată. Nimeni nu mă face să mă simt fericit așa cum o făceai tu.

Chiar dacă ai ales pe altcineva, eu încă sper că te vei întoarce și nu voi spune asta nimănui pentru că ei vor râde de mine, vor spune că sunt slab și că nu trebuie să te iert vreodată.
Cred că am fost destul de bărbat încât să îți fiu fidel, dar nu am fost destul de bărbat încât să te fac să rămâi. Nu te-am făcut fericită așa cum meritai și probabil acesta este motivul pentru care ai plecat. Nu pot să dau vina pe tine pentru greșelile mele. Te voi iubi în continuare până când durerea plecării tale va dispărea pentru că iubirea este singurul meu refugiu.

Nu știu dacă scrisoarea aceasta va ajunge vreodată la tine, am scris-o fiindcă aveam nevoie să mă descarc și doar ție aș putea să îți spun ce simt cu adevărat. Poate într-o zi mă voi vindeca, dar până atunci te aștept acasă. În ciuda a tot ce s-a întâmplat, eu îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase și pentru copiii minunați.”

Oare s-ar întoarce soția la familia ei dacă scrisoarea ar ajunge la ea? Poate un astfel de mesaj îl va face pe celălalt să înțeleagă că nu îl acuzăm și că suntem conștienți de faptul că ambele persoane sunt responsabile pentru funcționarea unei relații. Dacă femeia a plecat din egoism și a dorit altceva în viața ei, atunci nu va fi interesată de gândurile fostului soț. Dar dacă a plecat rănită, după ce a așteptat prea mult ca soțul să realizeze că o dezamăgește prin comportamentul lui, poate că îi va scrie măcar un răspuns. Este de apreciat o astfel de atitudine prin care partenerul recunoaște că vina se împarte la doi.

Citește și: Soția primeste o scrisoare de divorț de la soțul care a înșelat-o. Răspunsul ei e strălucit!

Articol preluat de pe Theasianparent

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
8 lucruri pe care să le iei în considerare dacă vrei să ai o relație cu un bărbat mai în vârstă
8 lucruri pe care să le iei în considerare dacă vrei să ai o relație cu un bărbat mai în vârstă
Cat de tare suferi din dragoste?
Incepe quiz
Cat de tare suferi din dragoste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - cuplu

    1. Importanța detaliilor în organizarea nunții tale de vis (74 vizite)