Scrisoare pentru femeile care se îndrăgostesc de bărbați care nu știu să iubească

Scrisoare pentru femeile care se îndrăgostesc de bărbați care nu știu să iubească

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Fetelor, cele care ați suferit că nu ați fost apreciate la adevărata valoare, această scrisoare pentru voi! Pentru cele care se îndrăgostesc de bărbați care pur și simplu nu înțeleg noțiunea de iubire.

Încetează să te mai întrebi de ce iubești pe cine nu trebuie, de ce nu găsești persoana potrivită. Sunt întrebări care nu-și vor găsi niciodată un răspuns, oricât de mult ai încerca.

Nu te mai gândi că ai procedat greșit că ți-ai permis să te îndrăgostești. Nu este nimic greșit în a-ți deschide sufletul și inima în fața cuiva sau în a-ți expune cele mai vulnerabile părți. Nu te teme că vei fi rănită.

Orice om are slăbiciuni și ești curajoasă dacă le arăți

Uneori, avem impresia că oamenii care ne frâng inima sunt mai puternici decât noi. Pentru că au putut să plece și că ne-au părăsit. În realitate, ne-au lăsat să ne învingem cea mai mare frică: propria persoană. Cei care te părăsesc sunt cei care îți reamintesc cum e să fii singură.

Și acea singurătate te face să te simți neputincioasă pentru că, în ciuda faptului că ești conștientă de faptul că mai ai multe lucruri de experimentat, ești tristă pentru că acea persoană nu va fi acolo, lângă tine, pentru a împărtăși totul. Cât timp aștepți să te vindeci, uneori te gândești dacă merită într-adevăr să suferi pentru acea persoană.

Ai impresia că a scăpat ușor, că a plecat și cam aia a fost. Că te-a făcut să te îndrăgostești, că a plănuit totul de la început. Dar nu e așa. Nu ai fost doar un pion pe o tablă de joc. Nu te-a făcut să te îndrăgostești, TU ai ales asta. Și acea decizie de a-l iubi nu a fost greșită. Ai decis să iubești pe cineva care nu știa, de fapt, ce înseamnă iubirea, care poate nu era pregătit pentru asta.

Un lucru pe care trebuie să îl realizezi atunci când te îndrăgostești de un bărbat care nu știe să iubească este că ești capabilă. Ești capabilă de a oferi iubire, de a simți iubire și de a-ți reveni, chiar dacă simți că nu mai poți.

Ești capabilă să faci schimbări, să accepți oameni noi în viața ta și să îți dai seama că oamenii nu sunt permanenți în viața noastră. Ești capabilă să împărtășești momente frumoase din viața ta cu oameni care te fac fericită și să îi lași să plece pe cei care nu știu.

Pentru femeile care se îndrăgostesc de bărbați care nu știu să iubească, trebuie să știți că sunteți puternice, mult mai puternice decât credeți.

Faptul că te poți îndrăgosti dovedește că ești puternică, deoarece puterea necesară pentru a te îndrăgosti este și cea necesară pentru a depăși frica de a încerca. Și poate crezi că ai încercat de multe ori, dar nu te opri. Continuă să fii puternică, pentru că într-o zi te vei îndrăgosti de un bărbat care chiar știe să iubească, iar acea dragoste pe care o vei primi te va schimba pentru totdeauna.

Surse foto: IStock

Articolul urmator
8 secrete pe care un bărbat și o femeie trebuie să le cunoască unul despre celălalt
8 secrete pe care un bărbat și o femeie trebuie să le cunoască unul despre celălalt
De ce se indragostesc barbatii de tine?
Incepe quiz
De ce se indragostesc barbatii de tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.