Semne ascunse că iubitul tău se folosește de tine

Marţi, 07.06.2016
de Viorica Ghinea

Multe femei sunt implicate în relații cu bărbați care nu știu să le aprecieze la adevărata lor valoare. Egoismul anumitor reprezentanți ai sexului opus merge atât de departe, încât nu mai au pic de mândrie și profită de partenerele lor la maximum.

Poate că și tu ești implicată într-o astfel de legătură amoroasă. Iată cum poți să îți dai seama că partenerul tău se folosește de tine!

Plătești întotdeauna nota de plată

Într-adevăr, nu este o regulă bătută în cuie faptul că bărbatul trebuie să achite mereu nota de plată, dar cu siguranță acest lucru contează. Este în regulă să împărțiți acea sumă, dar ar trebui să îți dea de gândit dacă suporți frecvent cheltuielile pe care le faceți în cuplu.

Te caută doar când are nevoie de ceva de la tine

Găsește mereu scuze când vrei să te întâlnești cu el, dar te caută cu ardoare în momentele în care îl poți ajuta cu ceva - cine are nevoie de un astfel de bărbat, dacă nu te poți baza pe el întotdeauna?

Te șantajează emoțional

Îți știe la perfecție punctele sensibile, așa că se folosește deseori de ele pentru a obține ceea ce își dorește. Nu te mai lăsa șantajată emoțional, ci ia o decizie în acest sens. Este evident că iubitul tău se folosește de tine.

Nu îți ia sentimentele în serios

Îți deschizi inima în fața lui și îți exprimi sentimentele, însă el nu pare să te ia în serios. Cu cât insiști mai mult să îi explici ce înseamnă pentru tine, cu atât devine mai indiferent. Nici măcar nu se gândește cât de mult te poate afecta comportmentul lui și ce suferință îți poate provoca. Ar trebui să te gândești dacă el chiar înseamnă atât de mult pentru tine, încât să suporți asemenea lucruri.

Nu te adaugă în planurile lui

Partenerul tău își face o mulțime de planuri de viitor, dar constați deseori că tu nu prea faci parte din ele. Sentimentele lui nu sunt atât de puternice, astfel că nu se vede alături de tine pe viitor. Probabil că nu îi place să fie singur și se folosește de tine. În momentul în care își va găsi pe altcineva, nu va ezita să te părăsească în favoarea altei femei.

Este interesat doar de sex

Singurul loc în care îți dai seama că partenerul tău este interesat de tine este în dormitor. Când vine vorba despre o partidă amoroasă, el este primul. În rest, dispare în ceață. Bineînțeles că atunci când te caută din nou, devenind chiar insistent, este din cauza aceluiași motiv. Nu ar trebui să stai prea mult pe gânduri, ci să iei în considerare că el te vede ca pe un obiect sexual.

Nu îl mai lăsa să te folosească! Meriți să ai alături de tine un bărbat mult mai bun, care să știe să te aprecieze și să te trateze ca pe o regină.

Citește și cum poți să ieși dintr-o relație toxică!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!