Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Semne că alta vrea să îți fure bărbatul

Andreea Baluteanu
Se aranjează mereu în preajma lui

Se aranjează mereu în preajma lui

Ai reperat-o deja: e femeia care îi caută compania și care pare mereu ca scoasă din cutie atunci când e în preajma sa. Mai ales dacă o cunoșteai dinainte și știi că nu excela la capitolul ”aspect îngrijit”, iar acum frecventează coaforul și sala de fitness cu o obsesie suspectă, e destul de clar: vrea să impresioneze pe cineva! Și, da este vorba de iubitul tău!

Ai reușit să câștigi dragostea celui mai bun bărbat de pe pământ și acum ești în culmea fericirii, tremurând de încântare în apropierea sa. Te simți în al nouălea cer atunci când te privește, iar compatibilitatea dintre voi e totală!

Nu trece mult însă și conștientizezi că și alta e conștientă de calitățile iubitului tău. Deși la început te îndoiești de intuiția ta, cu timpul începi să înțelegi că nu se înșală: cu adevărat, există o femeie care vrea să îți fure bărbatul!

Descoperă în galerie semnele care îți certifică această suspiciune! Sunt semnale că există și altcineva care râvnește la tipul pe care îl iubești, și care își poate încununa cu succes misiunea de a ți-l fura!

Tu te-ai regăsit vreodată în această situație? Ai recunoscut semnele descrise de noi?

 

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!