Semne că EL are o aventură emoțională

Semne că EL are o aventură emoțională

Viorica Ghinea, redactor

Infidelitatea în cuplu nu este egală cu trădarea sexuală, deși multe persoane tind să creadă acest lucru. Într-adevăr, activitățile erotice sunt ultimele de pe această scară, adică limita într-o relație, dar nu trebuie să aștepți până când partenerul tău ajunge în cel punct. Cum îți poți da seama că el are o aventură emoțională? Ei bine, există câteva semne care îți vor demonstra că în mintea lui și-a făcut loc o altă siluetă feminină.

Iată care sunt semnele infidelității emoționale!

Simți că îți ascunde ceva

Dacă partenerul tău îți oferă impresia că îți ascunde ceva, nu ar trebui să tratezi această senzație cu superficialitate. Spre exemplu, dacă nu știe cum să iasă mai repede dintr-o încăpere atunci când îi sună telefonul și tu ești prin preajmă, mai mult ca sigur are un secret față de tine. De asemenea, atunci când se ferește de tine în timp ce poartă conversații pe rețelele de socializare, s-ar putea să vorbească cu o altă femeie. Nu te încurajăm să faci pe detectivul și să pătrunzi în intimitatea lui, dar ar trebui să fii atentă la astfel de semne.

aventura emotionala

Nu mai este la fel de tandru cu tine

Atunci când un bărbat are o aventură emoțională, se mai răcește față de partenera lui pentru că devine mai interesat de cealaltă femeie. Așadar, dacă observi că el își schimbă atitudinea tot mai mult față de tine, poartă o discuție deschisă cu el și încearcă să afli ce se întâmplă. Într-adevăr, există și situații în care doar monotonia din cuplu este de vină, dar în acel caz lucrurile vor evolua treptat, nu dintr-odată.

Este mai interesat ca până acum de rețelele de socializare

Nu ți-a creat niciodată impresia că l-ar interesa în mod special rețelele de socializare, iar de curând a devenit tot mai atașat de conturile lui. Semnul acesta este întărit de primul, cel care susține că el îți ascunde ceva. Nu neglija faptul că platformele de socializare sunt perfecte pentru nașterea unor aventuri emoționale. Oamenii pot să lege mult mai ușor legături cu persoane de sex opus prin intermediul lor.

Te critică mai des ca înainte

Atunci când un bărbat visează la o altă femeie, o privește într-un mod idilic, așa că sunt mari șanse să încerce să te schimbe pe tine în funcție de ea. Va începe să te compare cu ea, astfel că nu va dura mult până să ajungă să te critice tot mai des. Acest comportament iese și mai ușor în evidență dacă până acum nu îți spunea nimic ori chiar era încântat de anumite trăsături ale tale.

probleme in cuplu

Intuiția îți spune că ceva nu este în regulă

Intuiția feminină nu poate fi păcălită atât de ușor, cu atât mai mult când vine vorba despre existența unei alte femei în viața bărbatului iubit. Vorbește cu cel drag despre ceea ce te îngrijorează și cere-i să fie sincer cu tine. Dacă este interesat să își salveze relația și să te păstreze pe tine în viața lui, nu ar trebui să te refuze. Cu siguranță acest subiect nu va fi ușor de deschis, dar este necesar să îl purtați cât mai curând. Oricât de dureroase ori stânjenitoare ar fi astfel de momente, nu le amâna. Ele îți pot salva legătura de cuplu.

În concluzie, semnele care îți demonstrează că partenerul tău ar putea să fie implicat într-o aventură emoțională cu o altă femeie sunt mai greu de identificat, dar nu imposibil. Nu le trata cu indiferență, chiar dacă îți închipui că el nu va ajunge să aibă un contact fizic cu acea persoană. Este normal să mai existe astfel de tentații, însă nu ar trebui să le neglijezi pentru că ele idică faptul că lucrurile nu merg tocmai bine între voi. Ceva lipsește din ecuația relației voastre...

Articolul urmator
Cei 7 pași pe care (aproape) fiecare căsnicie îi experimentează înainte de o aventură amoroasă
Cei 7 pași pe care (aproape) fiecare căsnicie îi experimentează înainte de o aventură amoroasă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.