Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Semne că este un băiat, nu un bărbat adevărat

Viorica Ghinea

Faptul că reprezentanții sexului opus se maturizează mai greu decât noi, femeile, nu mai este o surpriză pentru nimeni. Studiile spun că ei ajung la maturitate cu adevărat în jurul vârstei de 43 de ani, cu aproximativ zece ani mai târziu decât femeile.

Dacă ai vreun dubiu în privința celui cu care te întâlnești ori cu care vrei să fii, iată care sunt semnele care îți demonstrează că este mai mult băiat decât un bărbat adevărat.

 

1. Nu se implică în sarcinile din casă

Un băiat nu se va pricepe și nici nu va avea dorința să se implice în activitățile din casă. De la curățenie până la cumpărături și dusul resturilor menajere, el va tinde să lase totul baltă, cel puțin dacă nu stă cineva cu gura pe el mereu. Un bărbat ia frâiele în mâini și te ajută, știind foarte bine care sunt sarcinile lui.

2. Nu are niciodată planuri

Un bărbat care nu este matur nu are planuri nici măcar pentru ziua de mâine, darămite pentru viitorul îndepărtat. El nu știe ce vrea de la viață, așa că trăiește de la o zi la alta cum se nimerește. Nu îl interesează prea mult ce se întâmplă, ci trăiește momentul așa cum este el.

3. Nu a avut niciodată o relație serioasă

Dacă nu știe cum să se poarte cu tine în relație, este evident că nu a mai avut o legătură sentimentală serioasă până acum. Probabil că tratează situația cu superficialitate, astfel că nu reusești niciodată să comunici bine cu el atunci când aveți o problemă. De fapt, se sperie și dă înapoi numai când aude cuvântul „discuție”.

4. Urăște responsabilitatea

În general, bărbații nu reacționează prea bine în momentele în care li se spune că trebuie să își asume responsabilitatea, însă acceptă situația în cele din urmă. Dacă te întâlnești cu un băiat, este evident că nu va suporta deloc această idee. Așteaptă-te la multe dezamăgiri din partea lui.

5. Face glume nepotrivite pe seama ta

Este normal ca între doi oameni care se plac să existe tachinări, dar trebuie să fie și o limită. Un bărbat care nu s-a maturizat complet ori deloc nu va ști să respecte o femeie, ci va face glume nepotrivite pe seama ei.

6. Nu acceptă ideea că nu are dreptate în unele cazuri

Un bărbat adevărat își va recunoaște întotdeauna greșelile. Un băiat nu numai că le va nega, dar va și împinge vina asupra ta. Va face orice pentru ca tu să îți ceri scuze față de el în cele din urmă.

7. Este gelos pe prietenii tăi

Nu este obligatoriu ca iubitul tău să fie prieten cu amicii tăi, însă nici nu ar trebui să abordeze față de ei o atitudine negativă. Dă dovadă de gelozie față de ei, deși nu i-ai oferit nici măcar un motiv întemeiat? Atunci este clar că cel cu care te întâlnești încă nu a atins pragul de maturitate. Este încă un bărbat cu minte de băiat.

8. Nu are încredere în el

Un bărbat care nu stă bine la capitolul „stimă de sine” încă nu s-a maturizat complet. El nu își cunoaște punctele tari și nici nu face nimic pentru a-și scoate în evidență calitățile. Dacă nu îți oferă impresia că încearcă să se schimbe, ar trebui să te îndepărtezi de el. Vei avea doar de suferit în această legătură sentimentală.

9. Este mult prea încrezător în el

La polul opus, un reprezentant al sexului opus care suferă de mândrie exagerată încă are minte de băiat. Ia acest lucru în calcul în special dacă are astfel de „aere” față de tine. El ar trebui să știe că în cuplu există egalitate și că nu este cazul să fie rivalitate între parteneri.

10. Regretă mult ceea ce făcea când era mai tânăr

Îți oferă mereu impresia că îi este dor de vremurile în care, spune el, „își trăia viața cu adevărat”? Atunci este evident că nu este pregătit să înfrunte prezentul și viitorul ca un bărbat adevărat. Având în vedere că el încă tânjește după distracțiile pe care le trăia în adolescență, probabil că ar fi dispus să facă orice pentru a avea din nou parte de ele.

Recunoști aceste semne în comportamentul partenerului tău ori în al celui pe care îl placi? Atunci nu ar trebui să mai ai vreo îndoială că nu ai lângă tine un bărbat matur, ci un băiat nepregătit să înfrunte viața.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!