Semne că iubitul tău nu te minte

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Într-o relație, încrederea este o parte esențială ce îi ajută pe cei doi parteneri să treacă peste orice moment de cumpănă. Deși este greu de obținut încă de la început, timpul și experiențele petrecute împreună consolidează această încredere.

Totuși, în relația de cuplu există anumite situații în care încrederea ne este pusă la încercare. Acest lucru se întâmplă fie din cauza geloziei, fie din cauza acțiunilor și a comportamentului partenerului nostru. Atunci începem să ne întrebăm dacă nu cumva ne înșală sau dacă nu cumva ne minte în privința anumitor lucruri. Ne simțim îngrozitor atunci când acuzațiile noastre se dovedesc a fi neadevărate. De aceea, dacă suntem atente la aceste semne, putem să ne dăm seama că iubitul nostru nu ne minte și să evităm astfel o situație neplăcută.

cuplu in natura

Iată care sunt semnele că iubitul tău nu te minte!

Îți dă putere și te încurajează mereu

Este alături de tine atât fizic, cât și mental. Te cunoaște ca în palmă, știe de ce ești capabilă și face tot posibilul să te susțină pentru a-ți îndeplini scopurile. Atunci când un bărbat adevărat îți face un compliment, știi că spune acest lucru din inimă. De asemenea, complimentele sincere mai pot lua forma și unor remarci care au rolul de a te motiva. De exemplu, iubitul tău îți poate spune că ”ești o șoferiță destul de bună pentru o femeie” sau  că ”în sfârșit ai reușit să fii gata la timp”.

Luptă corect

Multe persoane apelează la învinuirea reciprocă atunci când se ceartă. Deși nu ai fi crezut până acum, modul în care se ceartă și în care pune problema îți poate spune dacă este sincer sau nu. Iată ce face un bărbat care nu minte:

-nu evită cearta, deoarece conflictele sunt normale într-o relație;

-atacă problema, nu pe tine;

-încearcă să găsească o soluție la problemă, nu să dea vina pe tine;

-este deschis în privința dorințelor lui;

-nu folosește cuvinte precum ”mereu” sau ”niciodată”.

cuplu suparat

Vrea aceleași lucruri ca tine

Atunci când un bărbat îți spune exact ce ai vrea să auzi, fii sigură că nu are nimic de ascuns. Un bărbat sincer îți va spune de fiecare dată care îi sunt intențiile și ce vrea de la relația pe care o aveți. De aceea, nu trebuie să te sfiești să îl întrebi tot ce îți trece prin minte. Vrei copii? Întreabă-l și află ce părere are. Vrei să te căsătorești cu el? Propune-i acest lucru. Dacă vrea aceleași lucruri, atunci fii sigură că se va ține de cuvânt.

Pune relația voastră pe primul loc

Un bărbat care te iubește sincer mereu va pune relația pe care o are cu tine pe primul loc. Astfel, dacă are de ales între a te vedea pe tine sau a ieși cu prietenii la bere, fii sigură că va veni la tine. De asemenea, acesta nu se va mai simți atras de nicio altă femeie pe care o vede pe stradă și nu se va uita la nimeni, deoarece te dorește doar pe tine, pentru toată viața.

Îți spune orice

Un bărbat care nu are nimic de ascuns îți va spune mereu tot ce are pe suflet, dar și în minte. Îi place să stea cu tine până târziu să vorbească și se deschide față de tine în privința multor lucruri. Astfel, dacă știi deja ce năzbâtii făcea în copilărie sau ce îi place cel mai mult la tine, atunci înseamnă că este un bărbat sincer, care nu te va minți niciodată.

Iubirea are multe căi misterioase și te poartă unde nu ai fi crezut că vei ajunge vreodată. A-ți da seama că iubitul tău nu te minte și că are intenții serioase poate fi uneori o treabă dificilă. Totuși, dacă ești atentă la aceste semne, vei ști dacă relația voastră are un viitor sau dacă, din contră, este o pierdere de vreme.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Ce trebuie sa faci dacă familia nu îl acceptă pe iubitul tău

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.