Semne că te iubeşte când faceţi dragoste. Uite cum îți poti da seama

Semne că te iubeşte când faceţi dragoste. Uite cum îți poti da seama

Redactor Andreea Baluteanu

Să punem punctul pe „i”: pentru mulți dintre noi, actul intim este pur și simplu o formă de activitate fizică. Fie că este vorba despre aventurile de o noapte sau de prieteniile cu beneficii, să te bucuri de plăcerile carnale în compania unui tip e cu siguranță mai mult decât ispititor. Dar există și semne că te iubește când faceți dragoste?

Experții spun că da! Atunci când partenerul tău de șotii simte ceva profund pentru tine, „se va da de gol” la propriu și la figurat prin anumite gesturi. Află care sunt acestea din rândurile de mai jos!

Semne că amantul te iubeşte când faceţi dragoste

Vrei să îi decodezi sentimentele în așternuturi? Poate fi mai simplu decât în viața de zi cu zi, spun experții. Semnele că te iubește când faceți dragoste sunt mai ușor de identificat, deoarece acum renunță la multe dintre măștile sale și îi este mai dificil să își controleze emoțiile.

cuplu tanar in pat, primplan cu maini inlantuite si sarut

Iată care sunt acești indici prețioși!

Te privește în ochi. Tipul cu care îți faci de cap se uită la orice altceva când faceți dragoste, în afară de tine? Aşteaptă să termine și între timp se zgâiește pe pereți? Șansele de a te iubi sunt aproape minime. Nu uita că ochii sunt oglinda sufletului, și s-ar putea să îi fie teamă că vei ajunge să descoperi ceea ce are cu grijă ascuns în inimă, departe de tine.

E romantic. Pentru un tip care te iubește, preludiul chiar e important. Dacă ține la tine, va vrea să se asigure că actul în sine e o experiență de milioane. Fie că ți-e amant sau iubit oficial (nu judecăm!), faptul că își bate capul cu florile, ciocolata, frișca și căpșunile sau lenjeria de mătase demonstrează sentimente profunde.

Comunică cu tine. Comunicarea ia multe forme, și toate indică spre un singur adevăr: simte ceva pentru tine. Fie că „se obosește” să te întrebe ce îți place în pat sau ce simți când încearcă mișcarea aceea nouă ori îți spune ce anume îl scoate din minți, e clar că își dorește de la tine ceva mai mult decât un orgasm. De partea cealaltă, dacă vorbește cu tine după actul intim, povestindu-ți vrute și nevrute, e clar că sentimentele sunt și mai adânci.

Nu te presează. Nu ne referim aici la presiunea propriu-zisă de a face dragoste. La fel de bine, insistența să nu folosiți prezervativul sau să încercați o poziție care ție nu îți surâde sunt indicii că nu îi pasă de altceva decât de propria satisfacție. Dar dacă nu vrea să își impună nicidecum punctul de vedere asupra ta, ori e un gentleman ireproșabil, ori te iubește de moare. Ori amândouă!

Nu te critică și nu te ironizează. Vrei unul dintre cele mai convingătoare semne că te iubește când faceți dragoste? Faptul că nu îți critică greșelile. Chiar dacă ai dat rateuri în pat sau ai făcut ceva ce ți se pare umilitor, el va râde cu dragoste, poate te va tachina, dar niciodată nu ți-o va reproșa.

Are manifestări intense de emoție. Da, și „băieții plâng câteodată”, cum spunea cântecul. Însă nu este neapărat necesar ca iubitul tău să lăcrimeze dacă te iubește. Și faptul că îți spune „te iubesc” din senin, că te ia în brațe când te aștepți mai puțin sau că se înroşeşte adorabil sunt indici ai unei pasiuni de durată. Iar dacă îl poți înnebuni din numai câteva mișcări, e clar: ești aleasa lui.

Are grijă de tine. Pentru un tip care te iubește, nu numai satisfacția, dar și siguranța ta sunt pe primul plan. Te va întreba mereu dacă nu te doare și își va lua toate măsurile de precauție pentru ca tu să fii bine. Această grijă e chiar mai prețioasă decât o explozie de plăcere în pat, așa că prețuiește-o.

Te sărută…peste tot. Buzele conțin nervi sensibili, iar dacă vrea să te guste peste tot, e semn clar că te iubește atunci când faceți dragoste. Fie că îți provoacă uragane năucitoare „acolo jos” sau te sărută cast pe frunte, faptul că adoră să îți atingă orice parte a corpului e un semn bun…bun de tot.4

Citește aici și ce este iubirea și cum știi că iubești sau ești iubită!

Ce face un bărbat care te iubeşte, în pat

Vrea să îți ofere plăcere deplină. Una e să accepte să îți provoace plăcere, ceea ce va face orice tip cu respect pentru echitate, și alta e să o dorească din toată inima. În acest al doilea caz, este vorba despre unul dintre cele mai importante semne că te iubește când faceți dragoste.

Îți adoră corpul chiar dacă nu e perfect. Atunci când iubește, orice tip își va vedea femeia perfectă, chiar dacă știe, obiectiv, că nu își face de cap cu Gigi Hadid. În cazul în care bărbatul tău îți complimentează rotunjimile și îți adoră celulita pentru că face parte din tine, e clar: l-ai găsit.

Te ia în brațe după ce faceți dragoste. Pentru el, noaptea nu s-a încheiat odată cu orgasmul, ci tocmai acum devine mai frumoasă. E aproape imposibil ca un tip care nu simte nimic pentru tine să te ia în brațe la final și să te strângă tare, ca pe cea mai valoroasă comoară.

Actul în sine e o activitate regulată. Nu contează că are mult de muncă, că șeful l-a bătut la cap întruna la serviciu sau că echipa lui preferată a pierdut calificarea la fotbal. Actul intim cu tine va fi mereu o prioritate pentru el.

Condimentează mereu lucrurile în pat. Inventează constant scenarii noi de pus în aplicare în pat? Îți destăinuie fanteziile sale și își arată vulnerabilitățile? Face totul pentru ca între voi să nu cumva să intervină vreodată plictiseala? Iată unul dintre semnele că te iubește când faceți dragoste.

cuplu in pat, cu talpi pe un cearsaf alb

Când să te culci cu el: te va iubi dacă cedezi repede?

Una dintre cele mai dătătoare de emoții, stres și fiori întrebări din viața noastră este: după cât timp pot să mă culc cu el? Când e prea devreme și când e prea târziu? O să par o „usuratica” dacă sar în pat din prima seară sau o să îl alung dacă îl resping prea mult?

Singurul răspuns pe care ți-l putem da? Dragostea nu poate fi câștigată și nici pierdută prin realtiile intime. Da, poate fi intensificată și cu siguranță există semne că te iubește când faceți dragoste, dar niciun tip care ține cu adevărat la tine nu își va pierde interesul pentru că nu cedezi din prima. Ba, dimpotrivă, dacă te presează, e mai bine să fugi mâncând pământul.

Iar în ceea ce privește momentul ideal, noi te sfătuim să îți asculți inima. Nu trupul, și nici convențiile sociale. Din păcate, ne grăbim adesea să facem dragoste, ucigând din fașă emoțiile atât de răvășitoare ale primelor atingeri, săruturile furate sau visele intense, jinduind la ziua cea mare. Nu sări peste etape, invitându-l în patul tău din prima seară, nu pentru că te temi de ce va spune lumea, ci pentru că vei strica magia, vei nesocoti vraja.

Ce simţi când cineva te iubeşte?

Există semne că te iubește când faceți dragoste, dar cele mai puternice dovezi că ești pe locul 1 în inima lui nu se află în gesturi decodate, ci în inima ta. Dacă ți-ai da ocazia să privești adânc în tine, ai descoperi că știi întotdeauna când ești iubită și când ești mințită.

cuplu frumos si tanar in pat cu femeie imbracata in camasa iubitului

Există o pleiadă de sentimente pe care le încerci când ești iubită:

  • liniște: știi că ești iubită, iar sufletul tău e plin de pace, mai ales dacă împărtășești sentimentele:
  • siguranță: în compania cuiva care te iubește te vei simți mereu protejată, fie că e partenerul de viață sau un amic;
  • plenitudine: multe femei iubite mărturisesc că, după ce au simțit dragostea din ambele părți, s-au simțit complete;
  • bucurie: dragostea aduce întotdeauna bucurie, așa că dacă te simți veselă fără motiv alături de un tip, înseamnă că ești sigură că te iubește, înăuntrul tău;
  • speranță: simplul fapt de a te simți iubită îți aduce speranță într-o viață și un viitor mai bun;
  • încredere: în general, avem tendința de a avea încredere în mod intuitiv în persoana care ne iubește cu adevărat.

Acestea sunt cele mai profunde semne că te iubește când faceți dragoste. Ține cont de ele și descifrează cu ajutorul lor sentimentele sale!

Vezi și care sunt lucrurile pe care un bărbat le spune doar atunci când te iubește cu adevărat!

 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Confesiuni reale și înduioșătoare de la femei: Cum și-au dat seama că partenerul lor le iubește cu adevărat
Confesiuni reale și înduioșătoare de la femei: Cum și-au dat seama că partenerul lor le iubește cu adevărat
Poti sa-ti dai seama cand un barbat te minte?
Incepe quiz
Poti sa-ti dai seama cand un barbat te minte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (25)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.