Semne clare că te întâlnești cu un bărbat distrus emoțional

Semne clare că te întâlnești cu un bărbat distrus emoțional
Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Cu toții trecem prin momente mai puțin plăcute în decursul vieții. Dacă, de regulă, femeile vorbesc despre trăirile lor interioare, bărbații preferă să tacă. Unii se tem să par vulnerabili în fața celorlați, alții cred că nu este deloc bine să se exprime și, prin urmare, sunt obișnuiți să păstreze durerea ascunsă.

Nu trebuie să îți fie teamă sau să încerci să fugi din calea acestui tip de bărbat. Cel mai probabil a avut o traumă în trecut, dar acest lucru nu înseamnă că este o persoană rea. De obicei, el nici măcar nu realizează că este ceva în neregulă. La urma urmei, fiecare dintre noi avem probleme și le rezolvăm în felul nostru. De multe ori, nu pe toate și nu deodată... nu suntem perfecți și nici nu ar trebui. 

Atunci când un bărbat este distrus emoțional, există anumite semne subtile pe care poți să le observi și care ar trebui să îți dea de înțeles acest lucru. Află totul, în galeria foto!

Surse articol: Cluber / Loveconnection / Hernorm

Se îndepărtează de tine, fără să își dea seama Vezi galeria foto » Nu are încredere în el Îi este teamă să se deschidă în fața ta

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Iată cum să-i spui cuiva cu care te întâlnești că nu vrei să fie ceva oficial între voi
Iată cum să-i spui cuiva cu care te întâlnești că nu vrei să fie ceva oficial între voi

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.