Semne subtile care arată că partenerul tău te urăște în secret

Semne subtile care arată că partenerul tău te urăște în secret
Ramona Jurubita

Dragostea se poate transforma destul de ușor în ură, dacă partenerii nu sunt sinceri și nu vorbesc de fiecare dată despre tot ce îi deranjează; nu degeaba se spune că o comunicare eficientă stă la baza oricărei relații sănătoase. Astfel, cuplurile care nu poartă suficiente discuții între patru ochi se pot destrăma destul de ușor, căci fundația nu este una solidă.

De multe ori, se ajunge la certuri serioase și apoi la despărțire când unul dintre parteneri adună foarte multe nemulțumiri. Și de ce se întâmplă acest lucru? Poate că nu are curajul să le exprime sau poate vrea să evite conversațiile incomode și delicate. Din păcate, mulți amână la nesfârșit comunicarea adevărului și devin frustrați. Asta înseamnă că finalul va fi extrem de neplăcut, pentru că ajung să își verse toate aceste frustrări acumulate pe jumătatea care nu înțelege ce se întâmplă. Astfel, distanța rămasă între dragoste și ură este de un singur pas. 

Ți se pare că iubitul tău este din ce în ce mai sensibil și se aprinde din orice? Atunci poate că a tăcut de prea multe ori și dragostea lui a început să se transforme în ură. În galeria foto vei vedea care sunt semnele subtile ce arată că partenerul tău te urăște în secret.

Nu mai aveți parte de momente intime Vezi galeria foto » Partenerul a devenit extrem de tăcut, iar liniștea dintre voi este apăsătoare Are din ce în ce mai des un comportament pasiv-agresiv

Surse foto: iStock, PexelsPexelsPexelsPexelsPexelsPexelsPexelsPexelsPexelsPexels

Surse articol: YourtangoAskaprilScooper

Articolul urmator
20 de semne de avertizare că te afli într-o relație de codependență
20 de semne de avertizare că te afli într-o relație de codependență
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.