Sfaturi de la Jeff Bridges pentru o căsnicie fericită

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Jeff Bridges și soția lui sunt împreună de aproape patru decenii, iar căsnicia lor pare desprinsă din basme. Este genul de relație solidă, în care iubirea și respectul reciproc primează. Cei doi împart și bune și rele și, cumva, au descoperit secretul unui mariaj perfect. Există un anumit motiv pentru care actorul, acum în vârstă de 69 de ani, nu vrea să o piardă niciodată pe soția lui, Susan Geston, în vârstă de 66 de ani.

Chiar dacă actorul Jeff Bridges  și soția sa, Susan Geston, sunt căsătoriți de 41 de ani, a existat un moment în care actorul era îngrozit de angajament. "Nu știu cum este pentru femei sau pentru alți bărbați, dar când eram tânăr și aveam 20 de ani, mă temeam de căsătorie", a declarat actorul pentru Reader's Digest în anul 2006. "Am crezut că este un pas gigant spre moarte. Așa că am făcut tot ce mi-a stat în putere pentru a rezista, dar ideea mă înspăimânta.", a mai spus el.

"Trăim într-o industrie dificilă pentru relații"

Cei doi se cunosc din anul 1975 și doi ani mai târziu, în anul 1977 s-au căsătorit. Actorul mărturisea că tot ceea ce a reușit să facă în această viață a realizat alături de soția lui. 

"Trăim într-o industrie dificilă pentru relații. Mereu am crezut că soției mele ar trebui să i se recunoască meritele pentru succesele mele, pentru că nu aș fi putut să fac ceea ce fac fără sprijinul ei.", a mai spus actorul, făcând referire la faptul că Hollywood-ul și lumea celebrităților, în general, nu este un mediu tocmai bun pentru relațiile de durată. Există multe cupluri de vedete care au șocat pe toată lumea cu vestea că divorțează, ex. Angelina Jolie și Brad Pitt, Jennifer Garner și Ben Affleck, etc.

Într-un alt interviu, soția actorului, Susan Geston, își amintea acel moment memorabil al întâlnirii cu soțul ei ca și cum a fost ieri. Actrița are chiar și o fotografie specială a acelei zile.

Susan Geston, originară din Fargo, Dakota de Nord, se mutase în Paradise Valley, Montana, pentru facultate și avea un job de ospătăriță, în timp ce Jeff se afla în acel oraș pentru a filma scene pentru filmul Rancho Deluxe din 1975. A văzut-o și a fost dragoste la prima vedere... "Știam că sunt îndrăgostit nebunește de soția mea în minutul în care am văzut-o", i-a spus Jeff Bridges prezentatorului de televiziune Conan O'Brien.

Când Jeff Bridges, atunci în vârstă de 24 de ani, a văzut-o pe Susan Geston, pe atunci în vârstă de 20 de ani, nu a invitat-o imediat la o întâlnire, însă s-au revăzut câteva zile mai târziu și de acolo a început povestea lor de iubire. Au petrecut prima noapte împreună dansând și vorbind. După ce actorul a terminat cu filmările, Susan s-a mutat înapoi în California cu Jeff.

După 41 de ani de căsnicie, Jeff Bridges are câteva sfaturi despre cum a reușit să aibă o căsătorie atât de solidă și ce ar trebui să facă și alții pentru a atinge fericirea în relațiile lor.

"Lucruri mici, cum ar fi să o întrebi cum i-a fost ziua, contează"

"Cel mai dificil lucru în privința meserie de actor este că stai mult timp departe de familia ta.  Adesea, atunci când stai mult timp plecat de lângă persoana iubită așa de mult timp, conexiunile voastre se atrofiază, așa că atunci trebuie să acorzi o mai mare atenție asupra detaliilor. Lucrurile mici, cum ar fi să o întrebi cum i-a fost ziua, contează. Lucrurile mici chiar fac diferența." 

Sursa foto: Instagram

"Mai presus de toate, iubiți-vă"

"Un alt secret în privința unei căsnicii solide este să vă iubiți, mult. Știu că pare prostesc și banal, până la urmă, ce e iubirea? Cuvintele care îmi vin în minte atunci când descriu iubirea sunt înțelegere, blândețe, bunătate. Trebuie să găsești o cale de mijloc, toată lumea are o parte bună și una întunecată. Cred că, aspectele egoiste ar trebui să lipsească dintr-o relație. Să recunoaștem, toată lumea are defecte, însă trebuie să găsim cea mai bună versiune a noastră."

Desigur, deși are o carieră îndelungată la Hollywood, Jeff Bridges nu dorește ca mariajul său să se desfășoare așa cum o fac majoritatea vedetelor. Înșelatul și divorțul nu sunt o opțiune pentru el, precum actorul mărturisea. "Dacă schimbi partenerii de fiecare dată când devine dificil sau ești puțin nemulțumit, atunci nu obții beneficiile unei relații pe termen lung", a spus el. "Soția mea mă sprijină și mă face să o iubesc și mai mult în fiecare zi".

Surse foto: Getty, Instagram

Articolul urmator Cei 7 pași pe care (aproape) fiecare căsnicie îi experimentează înainte de o aventură amoroasă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.