Sfaturi pentru prima întâlnire: nici nu te gândi să spui aceste cuvinte!

Sfaturi pentru prima întâlnire: nici nu te gândi să spui aceste cuvinte!

Viorica Ghinea, redactor

Nimic nu se compară cu senzaţiile pe care le experimentezi la prima întâlnire cu cel drag. Însă, pe cât sunt acestea de frumoase, pe atât de mult te pot încurca atunci când vine momentul să iniţiezi o discuţie. Dacă ai nevoie de câteva sfaturi pentru prima întâlnire, cel mai important este să ştii ce cuvinte să NU spui. Pentru ca momentul vostru romantic să fie distrus, este suficient să menţionezi unul dintre cele de mai jos.

Sfaturi pentru prima întâlnire: şapte cuvinte pe care să NU le spui

1. Fostul

Nicio persoană nu vrea să audă de la prima întâlnire despre fosta iubire a celui cu care se vede. Dacă veţi rămâne împreună, veţi avea suficient timp la dispoziţie pentru a dezgropa bucuriile şi dezamăgirile din trecut. Până la urmă, vrei să ai ceva serios cu cel cu care te întâlneşti, nu-i aşa? Cu siguranţă nu vrei să îi creezi impresia că nu l-ai uitat pe fostul tău partener!

cuplu

2. Singur

Da, este normal să îţi doreşti să afli dacă este singur ori dacă este implicat într-o relaţie complicată, însă nu ar trebui să mergi mai departe cu această anchetă. Dacă îţi răspunde că nu este cu nimeni, nu îl întreba de ce este singur. Este ca şi cum ai încerca să afli dacă este ceva în neregulă cu el. Este lesne de înţeles că îl vei face să se simtă prost. Nu ar trebui să te mire dacă nu te va mai căuta şi pentru a doua întâlnire.

3. Înjurătură

Alte sfaturi pentru prima întâlnire includ capitolul „înjurături”. Indiferent de motivul care te scoate din sărite, evită să spui astfel de cuvinte. Nici măcar dacă sunt spuse în engleză ori în altă limbă nu te vor ajuta să faci o impresie bună. Aşadar, nu te lăsa purtată de impulsivitate!

4. Salariu

Te afli la o întâlnire romantică, ceea ce înseamnă că nu are sens să discuţi despre aspectul financiar. Astfel, îi poţi crea impresia că eşti interesată de bani mai mult decât ar trebui. Cu siguranţă găseşti subiecte de discuţie mai interesante, nu-i aşa?

5. Politică

Acest cuvânt nu ar trebui să se afle pe limba ta la prima întâlnire. Poate că vrei să îi demonstrezi că te pricepi și la acest domeniu şi că eşti o femeie cu care se pot discuta lucruri serioase, însă puteţi să intraţi uşor în polemici. Sigur nu îţi doreşti ca prima voastră întâlnire să se transforme într-un război.

6. Căsătorie

Chiar dacă îţi doreşti să faci acest pas în viaţa ta, este mai bine să nu pronunţi cuvântul de la prima întâlnire. Te poţi afla în faţa unui bărbat care se sperie uşor, așa că este mai bine să fii precaută. Mai bine deschide subiectul după ce te asiguri că inima lui este în totalitate a ta.

7. Copii

Nu îi spune cât de mult îţi doreşti să ai copii, pentru că s-ar putea să creadă că vei începe să îl presezi cu acest deziderat. Cu siguranţă acesta se numără printre cele mai importante sfaturi pentru prima întâlnire. Nu uita că bărbaţii se maturizează mai greu, ceea ce înseamnă că nu merg atât de departe cu planurile de viaţă.

Urmează aceste sfaturi pentru prima întâlnire şi cu siguranţă vor mai exista şi altele după aceea. Fii naturală, arată-i că te simţi bine alături de el şi nu va avea niciun motiv pentru care să nu îşi dorească să fie cu tine pe viitor.

Articolul urmator
Cele mai bune sfaturi despre relații amoroase pe care nu ți le-a dat nimeni până acum
Cele mai bune sfaturi despre relații amoroase pe care nu ți le-a dat nimeni până acum
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?
Incepe quiz
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.