Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Singurul bărbat de care nu ar trebui să te îndrăgostești niciodată

Miercuri, 29.03.2017
de Mihaela Onofrei

Iubirea nu are nici vârstă, nici limite. Ne îndrăgostim cu inima, iar acest lucru ne face să nu mai ținem cont de nimic. Pentru dragoste suntem în stare să facem lucruri nebunești și să ne împotrivim tuturor. Indiferent de ce ar spune cei din jurul nostru, noi știm cel mai bine de ce alegem acea persoană pentru a ne fi partener.

Deși putem să ne îndrăgostim de orice bărbat pe care îl întâlnim în această viață, există unul anume pentru care nu ar trebui să avem sentimente. Între femei există un cod de reguli secret. Deși rareori le menționăm, acestea sunt respectate cu sfințenie. Acest lucru leagă prieteniile adevărate.

barbat pe fotoliu

Iată care este bărbatul de care nu ar trebui să te îndrăgostești!

Atunci când vine vorba de bărbați, noi, femeile, știm una și bună: foștii rămân foști. Acest lucru înseamnă că nu ne putem întoarce la aceștia, iar prietenele noastre... nici atât. Cea mai mare trădare a unei prietene este să o vezi într-o relație cu cel pe care l-ai iubit cândva.

Majoritatea prietenelor bune au această regulă: niciuna nu se încurcă cu fostul celeilalte. Indiferent de cât de mult ai fost cu persoana respectivă, la acel moment a existat ceva care v-a legat. Ați împărtășit emoții, sentimente, gânduri. A-ți vedea prietena cea mai bună în aceeași ipostază este mai mult decât o trădare. Simți că toată lumea ți se cutremură, că ești înjunghiată pe la spate și că nu mai poți avea încredere în nimeni.

cuplu care vorbeste

Cum poți reacționa într-o asemenea situație

Reacțiile, în acest caz, depind doar de tine și de temperamentul tău. Poți să te prefaci că ești fericită pentru ei și că nu te deranjează absolut deloc să îi vezi împreună. Totuși, în adâncul inimii tale, vei simți o mare umilință și dezamăgire. Oricât ai încerca să îndepărtezi gândurile negative, acestea te vor roade pe interior și îți vor face viața mizerabilă.

Dacă ți s-a întâmplat să fii trădată în acest mod de cea mai bună prietenă, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te îndepărtezi rapid de ea. O prietenă adevărată știe că așa ceva nu se face. Dacă ea ignoră acest adevăr și nu reușește să își dea seama că te-a rănit, atunci nu este o prietenă chiar atât de bună. Mai mult, dacă te-a trădat o dată, atunci sigur o va face și a doua oară.

Nu uita că în această viață vor rămâne lângă tine doar oamenii care îți merită prezența. Vor exista mereu persoane ce vor dori să te aibă ca prietenă și care vor face eforturi semnificative pentru a-ți câștiga încrederea și respectul.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!