Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Soția primeste o scrisoare de divorț de la soțul care a înșelat-o. Răspunsul ei e strălucit!

Ramona Jurubita

La începutul oricărei relații ne întrecem în declarații de dragoste, în care promitem că dragostea o să dureze pentru totdeauna. Asta este și ceea ce sperăm cu toții și așteptăm ca sentimentele partenerului să fie la fel de intense ca ale noastre. Totuși, de multe ori apar întâmplări neprevăzute care produc ruptura cuplului, ajungându-se inevitabil la despărțire. Evident că există și relații care durează o viață întreagă, dar sunt din ce în ce mai rare pentru că nu reușim să ne găsim sufletul pereche de la primele încercări.

Se spune că în cazul iubirilor trecătoare, unul dintre parteneri nu este la fel de asumat sau la fel de îndrăgostit, lucru ce conduce în scurt timp la ruptură. Nimeni nu-și dorește să trăiască alături de un el sau o ea care se implică doar cu "jumătate de normă". Acesta este și cazul lui Dan și Loredana, un cuplu ce a ajuns să-și spună "Adio" chiar dacă erau căsătoriți. 

Cei doi formau un cuplu de șapte ani, dar asta nu l-a împiedicat Dan să o înșele pe Loredana chiar cu sora ei. Tot el este cel care a și părăsit căsnicia, pe motiv că nu îi acorda atenția de care avea nevoie. Loredana știa tot ce se întâmplă și comportamentul ei era justificat. Bărbatul s-a despărțit de soția lui printr-o scrisoare, dar nu avea nici cea mai mică idee ce șoc avea să trăiască la primirea răspunsului ei.

Bărbat nemulțumit de soția sa

Iată cele două scrisori:

„Draga mea soție,

Îți scriu această scrisoare ca să îți spun că am decis să te părăsesc. Am fost un soț bun în cei șapte ani de căsnicie și ți-am arătat mereu asta, dar acum am obosit.

Ultimele două săptămâni au fost extrem de grele pentru mine fiindcă șeful tău m-a anunțat că ți-ai dat demisia. Nu am suportat gândul că tu vrei ca doar eu să întrețin familia.

Săptămâna trecută ai venit acasă nervoasă și nici măcar nu ai observat că aveam o freză nouă. Ți-am gătit mâncarea preferată, dar nu te-ai atins de ea și am purtat o pereche nouă de boxeri din mătase, dar nu ai acordat importanță acestui detaliu.

Te duci mereu la culcare foarte repede, după ce petreci mult timp în oglindă. Nu ne comportăm ca doi soți pentru că nu avem relații intime și nu-mi mai spui că mă iubești.

Ori mă înșeli, ori nu mă mai iubești. Eu m-am săturat și plec.

Fostul tău soț

P.S. Nu încerca să mă găsești, eu și sora ta ne mutăm împreună în altă țară.”

Regretele bărbatului au apărut abia după ce a aflat răspunsul fostei sale soții, total neașteptat și care ar lăsa pe oricine fără cuvinte, nu doar pe el.

„Dragul meu fost soț,

Crede-mă că această scrisoare mi-a făcut ziua mai bună. Este adevărat că am fost căsătoriți șapte ani, dar ai fost departe de a fi soțul ideal.

Bineînțeles că ți-am observant tunsoarea, dar nu îți stătea bine deloc și am preferat să mă abțin. Mama mea m-a învățat să tac atunci când nu am nimic bun de zis. Am decis să nu comentez în acel moment.

Când mi-ai gătit mâncarea preferată probabil că m-ai confundat cu sora mea. Eu nu mai mănânc carne de porc de șapte ani, de când noi doi ne-am căsătorit.

Cât despre acei boxeri de mătase: ai uitat să rupi eticheta și am văzut cât au costat. Prețul era echivalent cu suma pe care sora mea tocmai o împrumutase de la mine.

În ciuda acestor greșeli ale tale, eu nu încetasem să te iubesc și am sperat că într-o zi vom repara totul. Așa că, atunci când am câștigat la Loto premiul cel mare, am renunțat la slujba mea și am cumpărat două bilete pentru că voiam să plecăm împreună în Jamaica.

Când am ajuns acasă cu biletele era prea târziu, plecasei.

Totul se întâmplă cu un motiv. Sper să fii împlinit și să ai viața fericită pe care ți-ai dorit-o mereu!

Avocatul mi-a spus că scrisoarea pe care mi-ai scris-o este dovada sigură că nu vei primi niciun ban de la mine. Ai grijă de tine!”

Pentru Dan a fost o lecție de viață, așa cum trebuie să fie pentru mulți alții. El nu a rămas lângă femeia cu care construise o familie timp de șapte ani de zile și a pierdut șansa de a avea tot ce își dorea, pentru că nu a apreciat ce avea alături. Probabil nu a fost fericit niciodată cu sora Loredanei pentru că a rămas cu regrete și cu întrebarea „Cum ar fi fost dacă nu aș fi plecat?

Citește și: Scrisoare pentru fosta mea soție: obișnuiam să cred că ești cel mai bun și frumos lucru de pe Pământ

Articol preluat de pe: boreddaddy.com

Surse foto: Istockphoto

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro - cuplu

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. De ce dragostea romantică nu poate dura pentru totdeauna și cum să-ți salvezi relația când ea dispare (20195 vizite)
  2. Scrisoare pentru femeia al cărei soț e îndrăgostit de o alta: „Lumea ta se prăbușește, durerea te răvășește" (15143 vizite)
  3. 15 lucruri pe care bărbații le consideră absolut irezistibile la femei (11592 vizite)
  4. Lipsa de încredere a soției mele m-a făcut să o înșel (6647 vizite)
  5. Patru calități pe care absolut orice bărbat le caută la o viitoare parteneră de viață (6282 vizite)
  1. Șapte lucruri la care bărbații sunt atenți, în secret, când vine vorba de femei (nota 4.8)
  2. 15 lucruri pe care bărbații le consideră absolut irezistibile la femei (nota 4.2)
  3. Lipsa de încredere a soției mele m-a făcut să o înșel (nota 4.2)
  4. De ce dragostea romantică nu poate dura pentru totdeauna și cum să-ți salvezi relația când ea dispare (nota 4.1)
  5. Scrisoare pentru femeia al cărei soț e îndrăgostit de o alta: „Lumea ta se prăbușește, durerea te răvășește" (nota 4.1)
  1. Motivele evidente pentru care cuplurile care au animale de companie sunt cele mai fericite din lume (0 comentarii)
  2. 10 semne clare că ai ajuns să iubești un bărbat rău (0 comentarii)
  3. Dragostea în impas? Cum să rezolvi conflictele din cuplu cu blândețe și iubire sinceră (0 comentarii)
  4. Cum să îți dai seama dacă o iubește pe cea cu care te înșală sau dacă este vorba de ceva pur fizic între ei (0 comentarii)
  5. Nouă motive pentru care se preface că te iubește, cu toate că lucrurile nu stau deloc așa (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!