Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Studioul BeYou din Bucureşti - un loc în care orice tânără poate deveni un model de succes

Redactor Divahair.ro

În ziua de astăzi poate fi destul de greu de crezut că o tânără poate cunoaşte adevăratul succes şi poate duce o viaţă de lux numai din ceea ce câştigă, fără a fi ajutată de părinţi sau de iubit. Greu de crezut nu înseamnă însă imposibil. Modelele studioului BeYou din Bucureşti au aflat ce înseamnă să trăiască precum adevărate prinţese, dar mai ales să fie tratate astfel, pentru că în cadrul acestuia condiţiile de lucru sunt ireproşabile şi, mai mult decât atât, fiecare model are parte de toată atenţia ce i se cuvine.

Multe tinere încă au reticenţe atunci când vine vorba despre acest job, pentru că nu au avut oportunitatea de a descoperi avantajele de care pot beneficia, dar şi pentru că nu ştiu că modelele de livechat ale studioului BeYou lucrează cu contract de muncă şi au drepturi egale cu orice angajat. Pentru ca lucrurile să fie clare şi să nu mai existe confuzii, managerul studioului beyou-studio.ro a oferit câteva informaţii de interes în cadrul unui interviu, special pentru ca tinerele pline de potenţial, înzestrate cu trăsături fizice frumoase, să nu aibă ezitări şi să îşi încerce norocul în fascinanta lume a videochatului.

Ce ne puteţi spune despre BeYou Studio? Ce are de oferit acesta tinerelor?

După cum probabil ştiţi deja, există nenumărate studiouri de videochat în Bucureşti care promit tinerelor cu potenţial câştiguri fabuloase şi o viaţă de lux. Spre deosebire de toate acestea, la noi nu se fac promisiuni, pentru că nouă ne place să le şi demonstrăm angajatelor faptul că nivelul de trai li se va îmbunătăţi considerabil într-o perioadă scurtă şi, mai mult decât atât, în timp vor câştiga suficient încât să facă economii pentru a achiziţiona propria maşină, propriul apartament sau chiar pentru a deschide propria afacere.

Suntem o echipă tânără şi ambiţioasă, alcătuită din 25 de modele prietenoase şi vesele, mereu dornice de muncă, foarte deschise şi încrezătoare. Pentru a nu crea niciun fel de disconfort, BeYou Studio colaborează numai cu fete, cuplurile şi băieţii fiind în totalitate excluşi.

Ce sumă câştigă un model de videochat şi care sunt beneficiile de care are parte în cadrul studioului?

După cum puteţi citi şi pe site-ul beyou-studio.ro, media veniturilor unui model este de peste 8 000 de lei pentru două săptămâni. Toate comisioanele şi impozitele sunt plătite de către studio din comisionul modelului (despre acesta aflaţi mai multe pe site), ceea ce înseamnă că nu trebuie să se îngrijoreze că ar putea primi vreo înştiinţare la domiciliu.

Pe lângă câştigurile consistente, fiecare model de videochat beneficiază de o cameră individuală, mobilată şi decorată pentru un grad maxim de confort, în care îşi prestează serviciile. Rolul acestei atmosfere este de a ajuta angajatele să se relaxeze corespunzător pentru a oferi o experiență inegalabilă admiratorilor cu care discută. De asemenea, fiecare angajată are parte de o serie de beneficii de nerefuzat: decontări solar, programări la saloane de înfrumuseţare, fitness, dar şi bonusuri motivante, training specializat, contract individual de muncă și multe altele.

Ne dorim să le oferim clienţilor noştri servicii de cea mai bună calitate, de aceea utilizăm numai aparatură de ultimă generaţie, camerele video Sony fiind ideale pentru a obţine o imagine cât mai clară, nu webcamurile, aşa cum consideră de cuviinţă alte studiouri.

Ce aşteptări aveţi de la modele şi la ce vă aşteptaţi pe viitor?

Planul nostru este de a ne extinde în viitorul apropiat, motiv pentru care angajăm modele noi. Desigur, nu urmărim cantitatea de modele, ci calitatea acestora. Vrem să devenim şi să punem pe picioare unul dintre cele mai performante studiouri din capitală, de aceea scopul nostru este de a forma cele mai bune modele din domeniu.

Cerinţele ce trebuie îndeplinite de cele ce doresc să îşi facă o carieră în domeniu sunt seriozitatea, dorinţa de a excela, de a se autodepăşi, dar şi abilitatea de a susține conversaţii plăcute şi interesante. Punem accentul pe naturaleţea modelelor, motiv pentru care ne încurajăm angajatele să fie naturale, cât mai aproape de viaţa reală, nu transformate complet de cosmetice.

Alături de BeYou Studio, reţeta succesului nu va cunoaşte niciodată limite. Toate persoanele dornice de a progresa și de a deveni faimoase pot accesa site-ul beyou-studio.ro pentru a afla mai multe informații despre meseria de model.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!