Studioul de videochat cu BMW X6 aurii în tot Bucureștiul

Studioul de videochat cu BMW X6 aurii în tot Bucureștiul

Alexandra Dragoi

„Să gândești este dificil. De aceea, majoritatea oamenilor judecă”. Pornind de la celebra maximă, vom aborda astăzi un subiect sensibil pentru mulți: videochatul. Reacțiile românilor atunci când aud de cuvântul videochat sunt împărțite: fie denigrează acest domeniu, necunoscând nimic din ce se întâmplă, cu adevărat, în spatele ușilor unui studio de videochat, fie sunt de acord cu el. Videochatul a devenit legal în urmă cu 5 ani în România și, de atunci, studiourile apar în toate colțurile României, ca ciupercile după ploaie. Un studiu recent arată că Bucureștiul este locul în care sunt cele mai multe studiouri de videochat. Și, unde sunt atât de multe, e clar că trebuie să existe și un „cel mai bun”.

Care este cel mai bun studio de videochat din București?

Ei bine, în urma unui sondaj de opinie organizat cu modelele de videochat, 9 din 10 au recomandat Charm Studios. De ce? Pentru că lucrează legal, au amplasare ultra-centrală și camere amenajate excepțional, pentru că oferă cele mai mari bonusuri de pe piață și pentru că au o echipă formată exclusiv din femei.

masina luxoasa

În plus, tot cei de la Charm Studios sunt recunoscuți în București, în ultima perioadă, ca fiind „studioul de videochat cu BMW X6 aurii”. Altfel spus, aceștia au găsit o nouă strategie de a face marketing și de a ieși în evidență, într-o piață atât de aglomerată: au împânzit Bucureștiul cu zeci de mașini, toate colantate cu mesaje pentru modelele videochat.

masini

„Vino să câștigi 5.000$ lunar” poate părea o simplă strategie de a convinge fetele să se angajeze, însă realitatea este alta: fetele care se angajează la Charm Studios ajung să câștige chiar și mai mult! Conteză foarte mult nivelul limbii engleze, dar și ca aspectul fizic să fie îngrijit, ne spun cei din conducere.

Ce părere au oamenii despre studioul de videochat cu BMW X6 aurii? Pe rețelele de socializare, subiectul „mașini colantate de la videochat” a luat o amploare considerabilă. Dacă unii sunt de părere că este o strategie de Marketing și că bonusurile nu sunt reale, alții susțin și laudă inițiativa celor de la Charm Studios. „O strategie fantastică, din punctul meu de vedere. Cu videochatul nu sunt de acord, nu aș face asta, însă sunt convinsă că sunt o mulțime de fete care au fost la interviuri”.

Așadar, voi ce părere aveți despre videochat? Dar despre BMW-urile celor de la Charm? 

Surse foto: Charm studio

Articolul urmator
Mantra iubirii: Elibereaza obstacolele care blocheaza drumul sufletului pereche
Mantra iubirii: Elibereaza obstacolele care blocheaza drumul sufletului pereche
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.