Studiu: doar 60% dintre femei sunt satisfacute sexual

Studiu: doar 60% dintre femei sunt satisfacute sexual

Redactor Divahair.ro

Apetitul sexual scăzut poate fi considerat o tulburare sexuală tot mai des prezența în societatea de acum și psihologii cred că stilul de viață și stresul zilnic duce la distanțarea față de parteneri. Un alt factor care determina această situație este oboseală cronică.

De asemenea, factorii psihologici par a fi mult mai des întâlniți decât afecțiunile fizice. Se constată că după terapia de cuplu, partenerii renunta să își mai găsească o vină pentru anumite situații și înțeleg că nu este vorba de lipsa de atracție dintre ei ci de alți factori externi sau interni care le afectează relația de cuplu și implicit viață sexuală.

cuplu

Există mai multe cauze care pot scădea apetitul sexual în societate. Cele mai multe relații încep de la o atracție erotică uriașă și ulterior, după ce aceste nevoi sunt satisfăcute sentimentele explozive devin mai pașnice și mult mai profunde însă ele sunt înțelese greșit de parteneri. Se pare că după o perioada de timp dintr-o relație rămâne mai mult dragostea.

Acesta este testul tuturor cuplurilor și așa se vede profunzimea unei relații, în momentul în care nu mai există atracția erotică de la început. Chimia sexuală este cea care duce la formarea unui cuplu însă este doar o mică parte a relației de lungă durata.

Emoțiile negative vin doar pentru a ucide pasiunea și viață intimă a cuplului. La acestea se adaugă și conflictele nerezolvate care au rolul de a reduce dorința sexuală a celor doi. Resentimentele și mania au rolul de a reduce pasiunea mai repede și se ajunge rapid la dispreț față de partener, ridicându-se bariere și mai mari în calea cuplului.

Studiile arată că numai 60% dintre femei se simt satisfăcute din punct de vedere sexual. La polul opsu 80% din bărbați se simt bine din acest punct de vedere. Un număr mare de femei se simt vinovate pentru că nu se simt satisfăcute sau în momentul în care se așteaptă la preludiu, acesta fiind esențial pentru relațiile intime.

De asemenea, și bărbații se simt incomod când vine vorba de exprimarea propriilor fantezii. Prin urmare cei doi ajung să își blocheze nevoile sexuale și se concentrează pe alte activități apelând la masturbare sau la relații extraconjugale.

În momentul în care pare că pasiunea de la început s-a diminuat cei doi parteneri ar trebui să ia în calcul ideea de a introduce în dormitor elemente supriză. Jucăriile sexuale contribuie la o viață sexuală activă și sănătoasă. Nu trebuie să fie doar jucării sexuale pentru femei deoarece există și jucării interesante pentru bărbați așa cum este Male Edge. 

Utilizând astfel de jucării cei doi își vor recăpăta curiozitatea și dorința de a încerca lucruri noi. În plus, cu ajutorul jucăriilor de fiecare dată se poate întâmplă ceva complet nou în dormitor. Astfel pasiunea revine și cuplul își recăpăta viață intensă de la început.

Adăugând la toate acestea și un regim de viață sănătos, o cantitate suficientă de somn, o alimentație corectă și multă relaxare și destindere, viață cuplului va constată îmbunătățiri considerabile atât la nivel individual cât și la nivel de cuplu.  

Acest articol este realizat de LoveIsland.ro

Articolul urmator
„Oare m-am culcat cu el prea devreme?” - întrebarea ce dă bătăi de cap multor femei
„Oare m-am culcat cu el prea devreme?” - întrebarea ce dă bătăi de cap multor femei
Testul de geografie pe care îl trec doar 4% dintre oameni
Incepe quiz
Testul de geografie pe care îl trec doar 4% dintre oameni

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.