Te vor impresiona aceste declarații de dragoste din filme

Te vor impresiona aceste declarații de dragoste din filme

Redactor Divahair.ro

Uneori nu ai nevoie decât de dragoste, dar este destul de greu să îţi declari sentimentele. Ne-am gândit să te ajutăm şi îţi dăm câteva surse de inspirație. Vezi cele mai frumoase declarații de dragoste din 5 filme celebre.

Top 5 declarații de dragoste din filme

1. Nicole Kidman și Jude Law joacă împreună în pelicula „Cold Mountain”, în care un soldat rănit în timpul războiului american de independență pleacă de pe front pentru a se reîntâlni cu iubirea vieții sale.

2. În „Love Actually”, din 2003, Jamie, personajul interpretat de Colin Firth, îi face partenerei sale una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste din filme.

3. În Silver Linings Playbook” te vei bucura de o declarație de dragoste simplă, dar extrem de emoționată. Rolul jucat de Jennifer Lawrence în acest film i-a adus actriței Oscarul pentru cea mai bună interpretare feminină din 2012, iar lui Bradley Cooper, nominalizarea pentru cel mai bun actor al anului.

4. Nu e ușor să-ți recunoști sentimentele față de o anumită persoană, dar George Baynes (Harvey Keitel), din „The Piano” (1993), impresionează prin profunzimea cuvintelor care alcătuiesc declarația sa de dragoste pentru Ada (Holly Hunter). 

5. „Mândrie și prejudecată” (2005), filmul adaptat după romanul cu același nume, scris de Jane Austen, este o dovadă a faptului că, uneori, astfel de sentimente te împiedică să fii alături de persoana iubită, chiar dacă reușești să captezi în cuvinte dragostea pe care i-o porți.

Recunoaște-ți sentimentele față de persoana iubită folosindu-te de cele mai frumoase declarații de dragoste din filmele de la Hollywood!

Articolul urmator
22 motive pentru care tinerii din ziua de azi nu mai merg la întâlniri romantice
22 motive pentru care tinerii din ziua de azi nu mai merg la întâlniri romantice
Ce cuplu din filme sunteti?
Incepe quiz
Ce cuplu din filme sunteti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.