Test: cum te văd bărbații?

Test: cum te văd bărbații?

Viorica Ghinea, redactor

Cu siguranță te-ai întrebat măcar o dată în viață ce cred reprezentanții sexului opus despre tine. De la modul în care te îmbraci până la comportamentul pe care îl ai, ei își fac o anumită impresie despre tine. Ești curioasă să știi ce le trece prin cap atunci când se gândesc la tine? Te invităm să faci testul de mai jos și să afli ce impresie le faci bărbaților din jurul tău.

Ce tip de femeie pari în ochii bărbaților?

Alege din imaginile de mai jos pe cea care te atrage cel mai mult din primele clipe. Nu încerca să le analizezi atent și nici nu trage cu ochiul la textul care le explică semnificația psihologică, ci selecteaz-o repede pe cea care crezi că te reprezintă.

colaj tipuri de femei

1. Ești femeia prietenoasă

Felul tău de a fi îi face pe bărbați să te pună deseori pe lista amicelor. Ei nu te văd inițial ca pe o posibilă iubită, ci mai degrabă ca pe o bună confidentă. Faptul că apelează deseori la tine pentru a-și descărca sufletul spune totul în această privință. Ești o fire prietenoasă, simpatică și veselă în ochii bărbaților, ceea ce este bine, însă va trebui să îți schimbi atitudinea dacă vrei să cucerești pe cineva. Adoptă una mai sexi și mai senzuală și cu siguranță vei avea cale liberă către inima lui.

2. Ești femeia greu de cucerit

Bărbații nu trebuie să discute prea mult cu tine ca să își dea seama că ești o femeie pretențioasă, greu de cucerit. Poate de aceea se simt atât de atrași de tine. Aerul tău sexi și misterios îi face să te perceapă ca pe o femeie inaccesibilă. Cu cât cred că vor ajunge mai greu la tine, cu atât te doresc mai mult. Totuși, dacă vrei să fii cu unul dintre ei, alungă această aură rece și indiferentă din jurul tău. Cu siguranță nu vrei să îl sperii înainte să fie ceva între voi. Oferă-i ocazia să descopere și alte trăsături ale personalității tale.

3. Ești femeia timidă

Reprezentanții sexului opus din jurul tău te văd ca pe o femeie timidă și sensibilă. Dacă te întrebai până acum de ce unii dintre ei nu se apropie mai mult de tine, află că acesta este motivul. Bărbații se feresc deseori de femeile pe care le percep așa pentru că nu își doresc ca ele să se atașeze prea mult de ei. Ia partea bună a lucrurilor în acest caz. Ești iubita perfectă pentru cei care își doresc o relație de lungă durată, iar cei care nu sunt serioși mai bine te-ar ocoli. Cu siguranță nu îți dorești să ai de-a face cu ei.

4. Femeia sigură pe ea

Tu ești acea femeie pe care o admiră și o respectă toți bărbații din jur. Tu reușești să te impui încă de la început, astfel că niciunul nu îndrăznește să sufle în fața ta. Ei te percep ca pe o femeie sigură pe ea, care știe ce vrea de la viață și care este în stare de orice pentru a ajunge acolo unde își dorește. Au impresia că nimic nu îți stă în cale atunci când iei o hotărâre, astfel că nu este de mirare de ce nu te contrazic atunci când observă că ești hotărâtă să faci ceva.

Acum, că știi cum te percep bărbații, îți va fi mai ușor să citești în privirea lor ce gânduri le trec prin cap.

Articolul urmator
De ce pleacă bărbații - șase motive pe care femeile le ignoră adesea, spuse din perspectiva masculină
De ce pleacă bărbații - șase motive pe care femeile le ignoră adesea, spuse din perspectiva masculină

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (16)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.