Test rapid de iubire! Alege o imagine, află ce șanse ai să găsești sufletul pereche de 1 mai!

Redactor Andreea Baluteanu

Vacanța de 1 mai e atât de aproape, la o aruncătură de băț distanță! Sperăm să te distrezi și să ai parte de unele dintre cele mai frumoase momente din viața ta: ca de obicei, în astfel de clipe speciale, iubirea este centrul preocupărilor noastre!

Nu îți putem invoca norocul în dragoste, dar putem afla dacă atitudinea ta e sau nu prietenoasă cu sentimentul iubirii! Alege o imagine din cele mai jos și află dacă atragi sau respingi sufletul pereche în viața ta, de 1 mai!

Test rapid de iubire: îți deschizi sau nu inima în fața iubirii?

Alege o imagine de mai jos, una care te reprezintă în mini-vacanța care urmează!

ce faci de 1 mai

Ai ales fata petrecăreață

Vom fi sincere cu tine: ai șanse destul de ridicate la iubire, dar nu la una care să dureze. Ești pusă pe fapte mari, vrei să te distrezi, să socializezi, să te bucuri de viață, iar o relație fulger îți va îndeplini perfect aceste dorințe!

Nu îți dorești neapărat o poveste de Cosânzeană, ci un tip cu care să faci tot ceea ce îți trece prin cap pe malul mării sau pe pajiștile pitorești de la munte. Inhibițiile lipsesc cu desăvârșire, tot ce îți trebuie e un bărbat la fel de deschis ca și tine și, la cât de strălucitoare ești, e imposibil să nu îl găsești! Dacă se va transforma în ceva serios și vei constata că tocmai ai picat în brațele sufletului tău pereche, cu atât mai bine!

Ai ales fata cu cocktailul în mână

Ești expertă în flirt, așa că nu e de mirare că partenerii vor roi în jurul tău de 1 mai! Șansele la dragoste sunt imense, pentru că știi exact ce să spui și cum să spui, așa că nu vei duce lipsă de urechi, ochi și mai ales buze interesate.

Nici tu nu îți dorești neapărat o relație stabilă, dar nici măcar nu mai contează: important e că vei avea parte de clipe fierbinți de 1 mai. Cu toate acestea, șansele la ceva serios sunt destul de ridicate; în spatele acelui cocktail delicios se află un suflet mare, capabil de sentimente intense. Iar acum ai toate șansele să îi găsești pereche!

Ai ales fata pe plajă

Sigur îți găsești sufletul pereche de 1 mai. Și nu ne referim doar datorită faptului că ești o femeie senzuală, dar ai și o atitudine deschisă față de iubire. Dacă imaginile de mai sus vorbesc despre dorință de distracție sau talent la flirt, tu le duci mai departe: ai un apetit uriaș pentru pasiune, pentru dragoste adevărată și fierbinte.

Nu vrei doar o aventură toridă de 1 mai, ci o relație în adevăratul sens al cuvântului. Nu te temi să îți dezvălui sufletul (da, și calitățile fizice sunt un plus!) și ești gata să te dăruiești în întregime celui ales. Felicitări, ai cea mai bună atitudine pentru iubire!

Ai ales fata care admiră răsăritul

Nu există niciun dubiu că ești o fire artistică, o fată sensibilă, cu o inteligenţă peste medie. Cum altfel ai putea aprecia frumusețea unui splendid răsărit? Din păcate, imaginea pe care ai ales-o mai spune ceva despre tine: ești singură, fără brațe protectoare sau o mână îngemănată cu a ta!

Explicația constă în faptul că nu ești încă pregătită pentru dragoste! Poate mai ai nevoie de momente de singurătate, pentru a te reculege după o mare iubire încheiată tragic, sau de clipe de introspecție, ca să te cunoști mai bine! Ești mulțumită de rezultatul primit la testul rapid de iubire?

Află de aici și ce vei face de 1 mai în funcție de zodie!

Articolul urmator Semne banale, lipsite de romantism care-ți arată că ți-ai găsit sufletul pereche

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (16)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.