Testul care îți spune adevărul despre iubitul tău

Testul care îți spune adevărul despre iubitul tău

Redactor Andreea Baluteanu

Ce nu am da ca să știm ce se petrece în mintea bărbaților și, cu precădere, a iubiților noștri? Cu toate acestea, oricât de des i-am întreba „tu mă iubești cu adevărat?” (ceea ce nu e recomandat), parcă nu putem niciodată deține certitudinea că suntem femeile visurilor lor.

Noi căutăm însă să facem lumină în hățișul complicat al relațiilor și îți oferim un test care îți poate spune cu acuratețe adevărul despre iubitul tău! Află despre ce e vorba în rândurile de mai jos!

Testul care îți arată ce simte iubitul tău pentru tine

Oricât de neplăcut are fi, scenariul următor îți demonstrează care sunt sentimentele lui pentru tine, și nu ne referim aici doar la intensitatea dragostei, dar și la respect, considerație sau la calitatea comunicării dintre voi. Iată despre ce este vorba!

testul adevarului

Să presupunem că te plimbi cu iubitul tău, mână în mână, și o tipă hot trece pe lângă voi. Știi la ce ne referim; genul de fată care îți atrage chiar și ție privirile și despre care nu poți nega că e incredibil de frumoasă. Cu siguranță, ai trecut peste acest moment (uneori dificil, adesea stânjenitor, mai ales la începutul relației) în viața de cuplu, așa că vei putea anticipa reacția iubitului tău.

Mai jos, descoperă cele patru scenarii posibile. Pentru că îl pun pe bărbatul tău într-o situație edificatoare, complet normală, ele vor putea dezvălui cu acuratețe adevărul despre sentimentele sale față de tine.

  1. Iubitul tău se uită lung la frumoasa necunoscută, dar nu spune nimic

Poți fi convinsă că e atras și că a observat cât e de hot din faptul că și-a dezlipit cu greu privirile de pe ea, dar faptul că evită să îți comunice impresiile lui nu e neapărat un semn bun. Da, poți considera că te respectă și nu vrea să te tulbure, dar, dacă nu sunteți la începutul relației, reacția sa e semn al unei comunicări dificile în cuplu. Cu alte cuvinte, se teme să îți spună că i-a plăcut alta și se codește să se deschidă față de tine; ambele interpretări conchid că trebuie să mai lucrați la relația voastră, dar anticipează și un pericol la orizont, că te poate înșela mai curând decât crezi.

  1. Iubitul tău se uită în treacăt la ea și apoi comentează cu tine cât de bine arată

Trebuie să recunoaștem că suntem un pic invidioase pe tine și relația ta! Reacția lui demonstrează că te iubește (până la urmă, i-a aruncat doar o privire trecătoare unei zeițe), dar, mai ales, că are încredere în tine, că e dispus să îți împărtășească totul și că, între voi, comunicarea merge brici. Dacă ați mai și făcut glume pe seama aspectului perfect al tipei și v-ați răspuns tachinându-vă, e cazul să ții cu dinții de el; cel mai probabil, tocmai ai descoperit bărbatul perfect. Iar testul nostru chiar a spus adevărul despre relația ta!

  1. Iubitul tău nici nu observă ispita

Nu ai putea indica cu precizie reacția lui la trecerea tipei hot, pentru că nici măcar nu a remarcat-o, fiind prea concentrat să te soarbă pe tine din ochi. Acest lucru e cât se poate de normal la începutul relației, cât e complet absorbit de prezența ta, și cu atât mai lăudabil după o anumită vreme, când exprimă clar că e topit în continuare după tine. Nici nu mai contează ce faci ca să îl ții lipit de tine, dar îți iese de minune. Tot ce putem spera e că ești la fel de nebună după el și că reprezentați, într-adevăr, cuplul perfect pe care noi deja ni-l imaginăm.

  1. Iubitul tău se uită la ea și nu ezită să flirteze chiar sub ochii tăi

flirt

Nici măcar nu e necesar să întoarcă privirile după ea, să fluiere ostentativ și să scoată sunete grosolane cu tine de mână, ca într-o scenă dintr-un film prost; de fapt, sperăm ca aceste scenarii să nu aibă loc în anul 2017! Cu toate acestea, poate flirta subtil cu ea, cu certitudinea că nu îl prinzi: să o dezbrace din priviri, să îi facă cu ochiul în timp ce tu nu te uiți sau să îi zâmbească discret. Toate aceste semne (chiar dacă nu le surprinzi, tot le simți) au o singură interpretare: nu te iubește și nici nu te respectă. Să nu cumva să înghiți explicații de genul: „sunt și eu om” sau „ai văzut cum arăta, sunt bărbat, nu m-am putut abține” ori chiar „preferai să o fac pe la spatele tău?”! Fugi cât mai departe de acest tip, vei avea doar de suferit alături de el.

Testul nostru îți dezvăluie adevărul despre iubitul tău! Sperăm ca rezultatul pe care ți l-a oferit va fi edificator pentru relația ta!

Surse foto: IStock

Articolul urmator
10 lucruri pe care să le faci acum dacă partenerul tău nu este afectuos
10 lucruri pe care să le faci acum dacă partenerul tău nu este afectuos
Ești vulgară sau stilată? Testul care îți spune adevărul despre tine
Incepe quiz
Ești vulgară sau stilată? Testul care îți spune adevărul despre tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.