Testul care îți spune cât de bună ești la pat. Alege o imagine și află!

Testul care îți spune cât de bună ești la pat. Alege o imagine și află!

Viorica Ghinea, redactor

Oricât de sigură pe ea ar fi o femeie, tot se gândește dacă abilitățile ei erotice îl impresionează pe partener. Chiar dacă el pare încântat de ceea ce primește în pat, este imposibil să nu se întrebe dacă este cu adevărat pricepută ori nu.

Dacă ai și tu astfel de dubii, acum ai ocazia să afli ce fel de personalitate ai în dormitor și care sunt punctele tale forte. Realizează testul care îți spune cât de bună ești la pat!

Testul de foc: cât de bună ești la pat?

Testul care îți spune cât de bună ești la pat constă în alegerea unui model de sutien. Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginile de mai jos și să alegi o piesă de lenjerie care se încadrează în gusturile tale. Nu sta prea mult pe gânduri, ci alege în câteva secunde.

Modelul de sutien 1: pasională și intensă – nota 10

Dacă ai ales modelul de sutien 1, atunci nu mai încape îndoială că ești o femeie foarte pricepută în pat. Te pricepi de minune să condimentezi momentele erotice pe care le petreci cu partenerul tău, astfel că el nu are niciun motiv pentru care să se plângă.

Ești ca un foc în pat, mistui totul în calea ta. Ești o femeie pasională, care știe ce vrea și nu se teme să își pună în practică fanteziile sexuale. De asemenea, nu obișnuiești să îi refuzi partenerului tău vreo plăcere carnală, ci îi faci periodic surprize care îl impresionează peste măsură.

Modelul de sutien 2: misterioasă și provocatoare – nota 9

Testul care îți spune cât de bună ești la pat nu are deloc rezultate proaste pentru tine. Dimpotrivă, ești o femeie care știe să atragă atenția unui bărbat atunci când este cu el în pat și nu numai. Partenerul tău nu se poate plânge că are parte de monotonie alături de tine, având în vedere misterul de care dai dovadă.

Ești provocatoare și stii foarte bine acest lucru. Punctul tău forte este încrederea în sine, o caracteristică ce impresionează orice bărbat în pat. Deși nu te numeri printre femeile care sunt dispuse să facă orice de dragul partenerului, el nu se poate plânge totuși că rămâne nesatisfăcut.

Modelul de sutien 3: creativă și îndrăzneață – nota 8

Creativitatea și îndrăzneala sunt punctele tale forte în pat. Îți pui de fiecare dată imaginația la muncă și reușești să îl impresionezi pe partenerul tău cu tot felul de momente erotice interesante. Ai o personalitate jucăușă, astfel că monotonia nu își va face niciodată simțită prezența în dormitorul tău.

Nu îți place să faci de prea multe ori același lucru, ci vii mereu cu idei noi. Partidele de sex care includ aceeași poziție și cele „consumate” în același loc nu sunt pentru tine. Dacă tu ai mereu propuneri interesante, ai aceleași pretenții și de la partenerul tău.

Modelul de sutien 4: romantică și retrasă – nota 7

Testul care îți spune cât de bună ești la pat scoate la iveală faptul că ai o personalitate romantică în pat. Deși îi oferi partenerului tău momente cu adevărat speciale, ar trebui să fii totuși mai pasională și mai spontană câteodată. Nu îți fie frică să experimentezi lucruri noi, ci pune-ți în practică toate fanteziile care îți bântuie mintea.

Uneori, timiditatea poate părea provocatoare în pat, însă nu este indicat să ai mereu o astfel de atitudine. Încearcă să fii mai îndrăzneață și vei reuși să îl surprinzi instant pe partenerul tău cu noua ta atitudine.

Ce rezultat ai obținut după ce ai realizat testul care îți spune cât de bună ești la pat?

Articolul urmator
5 lucruri pe care le fac femeile care descopera marea dragoste
5 lucruri pe care le fac femeile care descopera marea dragoste
Cat de buna esti in pat?
Incepe quiz
Cat de buna esti in pat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (18)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.