Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Testul care îți spune dacă sunteți suflete pereche

Mihaela Onofrei

Poveștile de iubire până la adânci bătrâneți există, iar dragostea poate să dureze chiar și o viață întreagă. Acest lucru nu este foate ușor și este nevoie de multă răbdare și înțelegere, dar și de afecțiune și respect. O relație nu poate rezista dacă cei doi parteneri nu se dedică complet unul celuilalt și dacă nu se potrivesc.

Relația perfectă există doar în cazul sufletelor pereche. Oricine are pe cineva destinat în această lume, iar găsirea acelei persoane este doar o problemă de timp. Atunci când acest lucru se întâmplă, este bine să îți asculți inima și să faci orice pentru a rămâne lângă persoana iubită. Altfel, riști să pierzi iubirea adevărată.

Iată testul care îți spune dacă sunteți suflete pereche

Pentru a avea un rezultat corect, alege imaginea care descrie cel mai bine relația cu persoana dragă. Nu te gândi prea mult, deoarece imaginea care te atrage prima dată este și cea corectă. După ce alegi una dintre imaginile de mai jos, citește rezultatul corespunzător imaginii.

colaj cupluri

1. Cu siguranță sunteți suflete pereche!

Respectul și gesturile de afecțiune sunt foarte importante într-o relație, iar jumătatea ta mereu te copleșește cu astfel de semne de iubire. Sunteți făcuți unul pentru celălalt, iar acest lucru se vede de la o poștă. Vă completați perfect și reușiți să evitați orice discuție în contradictoriu. Pentru acest lucru toată lumea vă apreciază. Nu schimba cu nimic relația pe care o ai și iubiți-vă la fel de mult ca până acum!

2. Aparențele contează mai mult

În spatele relației voastre stau niște interese ascunse. Fiecare încearcă să obțină ceva de la celălalt, iar imaginea cuplului perfect este doar o aparență și o piesă de teatru pe care vă place să o jucați de față cu ceilalți. Atunci când sunteți departe de lume, incompatibilitatea care există între voi devine evidentă. Nu aveți nimic în comun, iar momentele de intimitate și afecțiune sunt aproape inexistente. Oare merită să îți pierzi timpul cu o astfel de prefăcătorie?

3. Dragoste adevărată

Vă place să vă petreceți timpul unul în compania celuilalt, departe de ochii lumii. Sunteți doar voi doi în această călătorie, două suflete pereche care au pornit împreună pe drumul fericirii. Nu vă mai săturați unul de celălalt și mereu găsiți metode noi de petrecere a timpului liber împreună. Plimbări în parc, excursii, escapade romantice – toate aceste lucruri vă apropie din ce în ce mai mult și vă permit să petreceți cele mai frumoase momente din viața voastră.

4. Doar sex

Compatibilitatea sexuală este extrem de importantă într-o relație, însă nu suficientă. Deși vă potriviți foarte bine în pat, în privința celorlalte aspecte mai aveți mult de lucrat. O relație se bazează pe încredere, iubire și respect. Dacă reușiți să aveți aceste lucruri, restul va veni de la sine.

Tu ți-ai găsit sufletul pereche?

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!