Testul de o întrebare care îți spune cu cine ar trebui să ai o relație

Testul de o întrebare care îți spune cu cine ar trebui să ai o relație

Alexandra Dragoi

Atunci când nu ai nici cea mai vagă idee despre cum vrei să arate viața ta, apelezi la prieteni, familie, psiholog. Uneori, psihologii ne recomandă anumite teste, iar interpretarea lor ne ajută să luăm o decizie. 

Ți-am pregătit mai jos un test bazat pe o singură întrebare, care îți spune cu cine ar trebui să ai o relație! 

Testul care îți indică iubirea 

Alege o imagine! 

test relatie

În funcție de ce imagine ai ales, vezi mai jos interpretarea testului:

1. Dacă ai ales explozia de culori, înseamnă că trebuie să fii lângă cineva care acceptă ușor orice provocare. Bărbatul visurilor tale trebuie să fie extrovertit, la fel de nebun ca tine și să aleagă aventurile în detrimentul serilor petrecute în fața televizorului. 

2. Cea de-a doua imagine indică faptul că ai nevoie de cineva care să fie cu picioarele pe pământ. Eventual să nu aibă nici Facebook sau Twitter, ca să nu fie distras de nimic. Îți dorești pe cineva care să aibă suficient timp la dispoziție pentru tine. 

3. Dacă ai ales a treia imagine, ai nevoie de cineva care să aibă spirit de artist. Bărbatul visurilor tale trebuie să îți facă cele mai frumoase fotografii cu care să te mândrești pe rețelele de socializare și să mergi cu el în muzee sau la galerii de artă.

4. A patra imagine arată că îți dorești pe cineva calm, care să te facă să înțelegi că nu trebuie să iei totul prea în serios. Ai nevoie de cineva foarte temperat, care să echilibreze spiritul tău nebunesc. 

5. Dacă ai ales imaginea cu numărul 5, ai nevoie de cineva sensibil și romantic. Îți dorești un om cu care să te poți uita la stele de pe o saltea moale și să vorbiți până dimineața despre iubire. 

indragostiti nehotarati

6. Dacă ai ales formele geometrice, ai nevoie de cineva ordonat și ambițios. Îți place echilibrul, iar bărbatul care te-ar face fericită este unul cu capul pe umeri, care gândește foarte mult înainte să ia o decizie importantă. 

7. Imaginea cu numărul 7 spune că îți dorești pe cineva energic și suficient de nebun încât să te facă să te ridici din pat la orice oră, ca să plecați împreună spre o aventură. Bărbatul de care ai nevoie este întotdeauna cu chef de viață și bună dispoziție.

8. Dacă ai ales imaginea care sugerează apa limpede, ai nevoie de cineva introvertit care nu se aruncă cu capul înainte, nu îi plac provocările sau lucrurile spontane. Vrei pe cineva care să stea mereu în preajma ta și să vă uitați împreună la seriale.

9. Ultima imagine indică faptul că ai nevoie de cineva intelectual și foarte vorbăreț, cu care să nu ai motive să spui „m-am plictisit” și să ai mereu ceva de făcut. Îți dorești un bărbat care să vină mereu cu idei noi și care să te facă să te simți în fiecare zi o femeie nouă. 

Dacă vrei să afli mai multe lucruri interesante despre viața ta sentimentală, vezi aici care sunt șansele ca relația ta să dureze toată viața!  

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Doctorul Cristian Andrei despre harta inimii unei femei: „Femeile înșală pentru că moare emoția într-o relație. Da, pentru că este deziluzionată"
Doctorul Cristian Andrei despre harta inimii unei femei: „Femeile înșală pentru că moare emoția într-o relație. Da, pentru că este deziluzionată"
Testul Infernului îţi spune care îţi sunt păcatele
Incepe quiz
Testul Infernului îţi spune care îţi sunt păcatele

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (25)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.