Nu Skin

Testul fluturelui îți spune cum ești în dragoste

Viorica Ghinea, redactor

Fluturii sunt asociați cu frumusețea, gingășia și dragostea, reprezentând un element popular pe care specialiștii îl folosesc pentru a face interpretări de natură psihologică. Testul fluturelui te va ajuta să descoperi ce personalitate ai pe plan amoros, ce calități te reprezintă, dar și ce ar trebui să schimbi astfel încât bărbații să se simtă mai atrași de tine.

Descoperă cum funcționează testul fluturelui! Iată care este interpretarea lui!

Testul fluturelui: ce personalitate amoroasă ai?

Privește cu atenție colajul de mai jos și alege unul dintre cei patru fluturi. Nu sta prea mult pe gânduri, ci alege repede imaginea care te atrage cel mai mult. Iată ce spune ea despre tine!

1. Ești romantică

Romantismul este trăsătura care reprezintă cel mai bine personalitatea ta amoroasă. Ești o fire calmă, visătoare, care crede cu ardoare în întâlnirea cu sufletul-pereche. Te implici trup și suflet într-o relație de cuplu, iar termenul de infidelitate nu există pentru tine. Ești în stare să faci orice pentru cel drag, chiar dacă el nu îți oferă atenția de care ai nevoie.

Ce trebuie să schimbi la tine

Crezi cu ușurință promisiunile pe care ți le fac bărbații, așa că ajungi să cazi repede în plasa celor de tipul Don Juan. Nu le oferi impresia că ești naivă, altfel vor profita de inocența ta.

2. Ești spontană

Ești curajoasă, spontană și deschisă, așa că nu este de mirare de ce bărbații se simt instant atrași de energia ta. Îți place să încerci lucruri noi, să te aventurezi și să trăiești fiecare clipă la maximum. Termenul de monotonie nu există în relațiile tale amoroase, ceea ce este o bilă albă pentru tine.

Ce trebuie să schimbi la tine

Nu oferi impresia că ți-ai dori o relație serioasă, așa că mulți bărbați nu te văd ca pe o femeie de casă. Demonstrează-le că ești de încredere și că se pot baza pe tine într-o relație.

3. Ești pasională

Pasiunea este trăsătura care îți descrie perfect personalitatea amoroasă. Ești o femeie intensă, impulsivă și atentă la nevoile partenerului. Niciun bărbat cu care ai fost nu se poate plânge că a fost neglijat în relație. Dimpotrivă, tinzi să îți pui partenerul pe primul plan și să te lași pe tine pe cel secund.

Ce trebuie să schimbi la tine

Gelozia și dorința ta de a domina îi sperie pe mulți reprezentanți ai sexului opus. Nu mulți suportă să fie controlați într-o relație de cuplu, așa că ar trebui să încerci să îți schimbi atitudinea de acum încolo.

4. Ești indiferentă

Pari indiferentă și greu de cucerit, astfel că atitudinea ta misterioasă îi ține pe jar pe bărbați. Nici măcar nu trebuie să depui prea mult efort pentru a-i cuceri. Ei singuri vin la tine și îți fac totul felul de propuneri amoroase. Multe femei își doresc să cunoască secretul farmecului tău personal.

Ce trebuie să schimbi la tine

Orgoliul tău este prea mare în unele cazuri, astfel că ai multe lucruri de pierdut pe plan sentimental. Dacă ești prea rece, îi poți îndepărta pe bărbați de tine. Iar dacă unul dintre ei este special pentru tine, ar fi păcat să îl pierzi.

Testul fluturelui scoate la iveală personalitatea ta amoroasă. Învață din rezultatul obținut cum să îți scoți în evidență calitățile, dar și ce trebuie să schimbi la tine de acum încolo.

Află și ce spune testul arborelui despre tine!

Surse foto: pixabay.com, pexel.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (46)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!