Nu Skin

Testul fructelor îţi spune cum va fi toamna ta în dragoste

Andreea Baluteanu

Toamna este anotimpul rodniciei şi al belşugului, renumit pentru livezile proaspete, înmiresmate, doldora de fructe coapte. Nu există un tablou mai încântător decât coşurile împletite din curtea bunicii, pline cu mere, pere, prune şi struguri apetisanţi.

Chiar dacă imaginea de mai sus îţi evocă mai degrabă copilăria decât viaţa amoroasă, toamna este şi simbolul dragostei, al timpului petrecut în braţele iubitului. Iar preferinţele tale în materie de fructe de sezon îţi vor spune şi cât de prielnică îţi va fi viaţa sentimentală în acest anotimp!

Testul fructelor îţi spune cât de rodnică va fi viaţa ta amoroasă în această toamnă

Este simplu: alege fructul pe care nu te-ai putea abţine să îl guşti, apoi consultă interpretările noastre!

Ai ales merele

Dulci-acrişoare, merele ţin doctorii departe de tine şi sunt, cel mai probabil, fructele favorite ale toamnei. Alegere clasică a celui mai rodnic anotimp, merele îţi prezic că vei avea o viaţă amoroasă cu nimic ieşită din comun în acest anotimp: toamna îţi va aduce şi mai multă stabilitate în iubire, iar relaţia cu partenerul tău va păşi armonios pe acelaşi făgaş de până acum. E drept, veţi avea parte şi de certuri, dar acestea vor fi urmate de împăcări calde, precum gustul dulce-acrişor al merelor. Aşa arată tabloul fericirii conjugale pentru tine în această toamnă!

Ai ales perele

Dulci, zemoase, îţi lasă gura apă numai când le vezi: fascinaţia ta pentru pere te va transforma în protagonista unei poveşti de dragoste romantice, ca în filme. Aşteaptă-te să îţi întâlneşti în această toamnă prinţul din poveşti, călare pe un cal alb, plin de eroism. Vei iubi ca niciodată şi vei fi tratată ca o adevărată regină de către alesul inimii tale: vei fi răsfăţată cu călătorii în locuri fascinante, cadouri scumpe şi promisiuni de iubire eternă. Noi sperăm doar ca dragostea ta, desprinsă din basme, să nu pălească la prima atingere rece a iernii.

Ai ales gutuile

Gutuile au farmecul lor şi multă lume se dă în vânt după gustul lor acrişor-amărui şi consistenţa tare, lemnoasă. La fel ca acest fruct de toamnă, şi tu ai preferinţe originale în dragoste. Eşti foarte greu de mulţumit, aşa că bărbaţii care se înhamă la misiunea grea a cuceririi tale se lasă de cele mai multe ori păgubaşi. Din păcate, nu îţi vei găsi nici în această toamnă pretendentul dotat cu suficient curaj încât să doboare unul câte unul toate zidurile tale, pentru a ajunge la învelişul parfumat, precum aroma irezistibilă a unei gutui coapte. Nu vei fi însă nefericită, pentru că îţi place singurătatea şi adori intimitatea unei seri de toamnă, aromată de dulceţuri alese şi de o carte savuroasă.

Ai ales strugurii

Ai un apetit aproape ieşit din comun pentru dragoste! Nu ai nici cea mai mică intenţie să te aşezi la casa ta, mai ales când îţi stau la dispoziţie atâţia bărbaţi „delicioşi” şi numeroase prilejuri de distracţie. Aventurile se vor succeda în această toamnă precum bobiţele zemoase de struguri. Nu vei avea nicio clipă de linişte, dar nici nu îţi doreşti asta. One-night stand-uri, amoruri fulgerătoare care pălesc după o săptămână şi flirturi fierbinţi în seri reci: aşa arată toamna ta. La fel ca resveratrolul din struguri, aceste scenarii palpitante te vor menţine tânără pentru multă vreme de acum încolo!

Testul fructelor are puterea de a-ţi arăta cum va fi toamna ta în dragoste! Desfată-te cu gustul tău preferat şi beneficiază de abilităţile de prezicătoare ale roadelor aromate ale sezonului!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!