Testul inimii îți spune ce fel de iubită ești

Testul inimii îți spune ce fel de iubită ești

Redactor Andreea Baluteanu

Rareori reușim să ne vedem așa cum suntem într-o relație, pentru că în dragoste, mai mult decât în orice altceva, subiectivitatea este o constantă. Cu toate acestea, multe dintre noi ne-am dori să ne detașăm pentru câteva clipe de ardoarea sentimentului și să ne privim de undeva, de sus, precum o musculiță nevăzută de nimeni.

Tocmai de aceea, noi am conceput testul inimii, care te va ajuta să afli ce fel de iubită ești!

Alege inimi și află cum ești în dragoste!

E simplu: alege una dintre inimile de mai jos, cea care îți face cu ochiul, și află ce spune ea despre comportamentul tău în dragoste!

testul inimii colaj

  1. Ai ales inima în palmă

Tu ești iubita loială, deschisă, tolerantă, care își oferă inima, fără a se gândi la eventualele consecințe negative. Atunci când te afli într-o relație, te îndrăgostești cu tot sufletul, fără rezerve. Ai putea merge până în pânzele albe pentru persoana iubită, căreia i te dăruiești în totalitate. Nu mai credem că e necesar să spunem că ești anatomic concepută pentru a fi fidelă.

Cu toate acestea, înclinația ta spre dăruirea completă se poate dovedi și periculoasă, la un moment dat.  Mai ales dacă nu întâlnești partenerul potrivit, care să te privească cu la fel de multă dragoste, riști să fii trădată adesea și să devii o cinică. Ai mai multă grijă de inima ta!

  1. Ai ales inima înlănțuită

Pentru tine dragoste nu trece prin stomac, ci prin creier, înainte de a-ți atinge inima. Ești adepta principiului că iubești nu pe cine vrei, ci pe cine trebuie, ceea ce înseamnă că faci mereu apel la luciditate înainte de a te îndrăgosti de cineva. Îți dăruiești inima, e adevărat, dar doar după ce ai decis că este în siguranță și că o poți desprinde fără teamă.

Deși strategia ta te păzește de suferință, ea te poate ține departe de adevăratele iubiri, cele tumultuoase, cele care se simt, nu se gândesc. Renunță la atâtea precauții și încearcă să trăiești deschis, fără frică; vei vedea că viața va căpăta un cu totul alt sens.

  1. Ai ales inima abstractă

Tu ești iubita creativă, plină de imaginație, cea care găsește mereu o modalitate de a sparge rutina și de a transforma chiar și cele mai banale clipe în distracție pe bandă rulantă. Îți place să ieși, să socializezi și trăiești iubirea în aer liber, descoperind, călătorind, scoțând-o cel mai adesea din dormitor, pentru a împiedica asfixierea ei între patru pereți.

Deși nu putem nega faptul că ești genul de iubită care nu va avea parte de rutină în relație, trebuie să înțelegi că dragostea are nevoie și de intimitate pentru a deveni mai puternică. Acceptă acele gesturi care par în esență simple, banale, precum un maraton din „Prietenii tăi” alături de partenerul tău și vei descoperi noi înțelesuri ale legăturii voastre.

  1. Ai ales inima din flori

Ești iubita romantică și sensibilă, cea care trăiește orice relație ca pe o poveste din basme. Nu cauți un partener, ci un prinț alături de care să descoperi lumea sau care să te salveze de o viață banală. Te dăruiești cu totul în relație și nu există nimic ce nu ai sacrifica pentru cel pe care îl iubești, pentru că tu percepi dragostea ca fiind absolută.

Deși romantismul tău va fi motorul unei legături speciale, el se poate transforma într-o corvoadă pentru iubitul tău. Se va simți presat să egaleze constant dovezile tale mărețe de afecțiune și la un moment dat poate considera că povestea voastră e prea mare pentru o viață atât de mică, retrăgându-se speriat. Învață să îmbrățișezi și normalitatea, nu doar mărețul!

  1. Ai ales inima în flăcări

De data aceasta, nu credem că mai e necesar să îți explicăm: ești cea mai pasională iubită! Tu iubești cu tot sufletul, ești impulsivă și sălbatică. Nu lași pe nimeni să te stăpânească și să te domolească, dar în același timp vrei totul de la el, ceea ce poate provoca accese de gelozie cu adevărat înspăimântătoare.

Nu negăm faptul că îți invidiem puțin curajul și spiritul aprins, dar nu crezi că pasiunea ta nestăvilită poate fi și un impediment în calea iubirii? E adevărat, vei avea parte de aventuri de neuitat, dar nu vei funcționa la fel de bine într-o relație armonioasă dacă vei căuta frenetic, în continuare, doar sentimente dincolo de limita normalului. Nu îți sufoca iubitul cu posesivitatea ta, pentru că îl vei pierde!

  1. Ai ales inima cusută

Nu știm ce ai pățit, dar e clar că nu mai crezi în iubire. Deși te poți afla în continuare într-o relație, tu ești iubita precaută, care se teme să nu fie rănită. Ți-ai cusut de atâtea ori inima zdrobită, încât aceasta pare că nu mai e capabilă să întrețină o dragoste completă, care se scurge în schimb printre găurile peticite din sufletul tău.

Nu vrem să ne amestecăm neinvitate în viața ta și suntem alături de tine, dar poate că ar fi bine să iei o pauză în care să îți lași inima să se refacă, pentru a avea din nou posibilitatea de a privi viața cu speranță. Altfel, nu vei simți decât un simulacru de relație, nimic adevărat!

Tu ce părere ai? Ce rezultate ai obținut la testul inimilor?

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Sfatul specialistului: cum îți dai seama că ești într-o relație unilaterală
Sfatul specialistului: cum îți dai seama că ești într-o relație unilaterală
Ce fel de fostă iubită ești?
Incepe quiz
Ce fel de fostă iubită ești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.