Testul inimii: unde se află sufletul tău pereche?

Vineri, 07.10.2016
de Viorica Ghinea

Câți dintre noi nu suntem în căutarea sufletului pereche de-a lungul vieții? Ne-ar fi atât de ușor dacă am ști din timp de unde anume să începem căutarea și după ce să ne ghidăm pentru a-l găsi. Noroc că există un test de iubire care vine în întâmpinarea ta și te ajută să descoperi unde se află bărbatul de care ai nevoie lângă tine.

Urmează testul inimii și află unde se află sufletul tău pereche!

Testul inimii te aduce mai aproape de sufletul tău pereche

Căutarea sufletului pereche va lua sfârșit după ce vei încerca testul inimii. Singura regulă la care te supune el implică alegerea unei imagini de care te simți mai apropiată sufletește. După aceea, citește mai jos interpretarea ei și pornește imediat în căutatea sufletului care se va mula perfect pe al tău.

Sufletul tău pereche este...

 

1. ... chiar lângă tine

Ești o norocoasă! Tu ți-ai întâlnit deja sufletul pereche, așa că ar trebui să faci tot ce îți stă în putință pentru a te asigura că veți îmbătrâni împreună. Chiar dacă lucrurile nu sunt întotdeauna roz între voi, nu înseamnă că nu sunteți făcuți unul pentru celălalt. Sunteți compatibili, însă trebuie să lucrați mai mult la capitolul comunicare și să lăsați deoparte orgoliile, altfel veți avea multe lucruri de pierdut în relația voastră de cuplu.

2. ... mai aproape decât îți imaginezi

Sufletul tău pereche nu este atât de departe pe cât crezi, ci se află chiar în preajma ta. Important este să îți deschizi inima și să te uiți cu atenție în jurul tău. Probabil că nu l-ai observat până acum, pentru că așteptările tale prea înalte te-au împiedicat să îl vezi. Dacă îl vei privi cu alți ochi, vei descoperi că ai avut în apropiere bărbatul pe care îl aștepți de ceva vreme în viața ta. Nu mai sta prea mult pe gânduri, ci oferă-i o șansă. El așteaptă de ceva vreme să îi deschizi ușa inimii tale. O singură vorbă și un singur zâmbet vor fi de ajuns pentru el.

3. ... acolo unde te aștepți mai puțin

Tu îți cunoști deja sufletul pereche, însă nu te gândești la el în acest mod. La momentul potrivit, când te vei aștepta mai puțin, viața va ridica o cortină și ți-l va prezenta ca atare. Nu te grăbi să îl descoperi de acum, pentru că încă nu a sosit clipa potrivită pentru voi. Dacă ați începe acum o relație, lucrurile nu ar evolua așa cum vă doriți. Amândoi mai aveți de învățat câteva lucruri importante despre viață, despre iubire. Deocamdată nu sunteți încă pregătiți să vă uniți inimile.

4. ... la mare depărtare

Nu îți va fi deloc ușor să îți găsești jumătatea, având în vedere că se află departe de tine în acest moment. Te vei putea bucura de sufletul tău pereche numai dacă vei fi dispusă să îți asumi anumite riscuri și să faci compromisuri. Vei simți imediat când îl vei întâlni pe alesul inimii tale, însă doar de tine depinde dacă totul se va transforma într-o poveste de iubire pe viață. Înainte de a lua cea mai mare decizie a vieții tale, va trebui să cântărești totul în balanță. Dar nu uita că sufletul tău pereche te așteaptă cu brațele deschise, chiar dacă știe că vei mai întârzia.

Cât de aproape ești de sufletul tău pereche? Simți că îl ai lângă tine ori mai trebuie să lupți mult până îl vei găsi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (25)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!