Testul lui Eros îți spune ce tip de iubire ai de oferit

Marţi, 01.11.2016
de Viorica Ghinea

În mitologia greacă, Eros, cunoscut și sub numele de Cupidon, era zeul iubirii. Deși părea inocent și dulce, săgețile pe care le arunca el făceau prăpăd. Cei atinși de ele se îndrăgosteau pe loc și erau mult timp chinuiți de o dragoste intensă, aproape nebună.

Se spune că el mai apare și astăzi în viețile noastre și că ne condamnă la un anumit tip de iubire, unul care ne face să ne dăruim total și să ne consumăm sufletul puțin câte puțin.

Urmează testul lui Eros și află ce tip de iubire ai de oferit!

Testul lui Eros: cum te manifești când ești atinsă de săgeata iubirii?

Testul lui Eros nu te supune unor grele încercări pentru a afla ce tip de iubire poți oferi, ci te invită să alegi una dintre imaginile de mai jos. Cea care te atrage cel mai mult și care îți inspiră ceva special îți va dezvălui cum te manifești atunci când te atinge săgeata lui Cupidon.

 

1. Sălbatică

Spre deosebire de alți oameni, tu nu uiți de tot ceea ce te reprezintă atunci când te îndrăgostești. Iubești cu intensitate, dar nu suporți ca partenerul de cuplu să te îngrădească în vreun fel. Atunci când un bărbat îți impune limite într-o relație, te simți de parcă sufletul tău ar fi prins în lanțuri. Te îndrăgostești într-un mod copleșitor încă de la prima vedere și realizezi de-abia pe parcurs dacă te afli lângă persoana potrivită ori nu. Deși simți durere în acele momente, totuși te poți rupe de acea legătură toxică fără să te mai uiți în urmă.

2. Inocentă

Simți fluturași în stomac și note muzicale divine atunci când te îndrăgostești. Totul pare numai lapte și miere în viața ta. Nu te mai interesează de nimeni și de nimic, în afară de dragostea pe care o trăiești. Începi să vezi lumea prin lentile roz, ca și cum nu ar mai exista nimic rău pe pământ. Tu crezi că oamenii se pot schimba în bine atunci când iubesc. Din păcate, uneori ești mult prea inocentă pentru a-ți da seama când un reprezentant al sexului opus nu are intenții serioase cu tine. De aceea, ai avut parte de multe dezamăgiri amoroase până acum. 

3. Pasională

Iubirea ta este una pasională, bazată pe atracție fizică și sexuală. Tu nu te poți îndrăgosti de un bărbat dacă el nu îți inspiră faptul că ai putea trăi clipe de neuitat cu el. Cu toate că ești o fire intensă, îți poți canaliza trăirile interioare, adică nu te lași ghidată de ele în relația de cuplu. Nu devii obsedată de partenerul tău și nici nu dai dovadă de egoism, ci te implici trup și suflet, dar aștepți același lucru în schimb. De aceea, ai nevoie de un bărbat care să ofere același tip de iubire ca tine, altfel nu sunteți compatibili.

4. Secretă

Te îndrăgostești așa cum nimeni nu o face, dar trăiești deseori iubiri neîmpărtășite. Te simți atrasă tocmai de persoanele inaccesibile, cele la inima cărora nu ajungi ori cu care nu poți avea o relație. Îți este imposibil să îți exprimi sentimentele pe care le ai, astfel că te macini puțin câte puțin în fiecare zi. De aceea, nu îți găsești ușor fericirea și împlinirea în dragoste. Va trebui să îți îndrepți atenția spre bărbați care îți pot oferi ceea ce îți dorești și lângă care poți avea o poveste de dragoste frumoasă.

Testul lui Eros îți dezvăluie ce tip de iubire ai de oferit și cum te poate afecta acest lucru pe plan sentimental. Ție ți se potrivește rezultatul lui?

Urmează și testul Julietei și află ce stă în calea iubirii tale!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (7)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!