Testul partenerilor îți spune cu câte persoane a făcut dragoste iubita sau iubitul

Redactor Divahair.ro

Iubirea învârte „sori și stele”, scria Dante, medicii au arătat că te poate îmbolnăvi, iar noi, pământenii de rând, spunem că sigur ne face să simțim fluturi în stomac, să vedem lumea cu alți ochi, dar și să ne pierdem capul. Indiferent de cuvintele sau de explicațiile pe care le găsim pentru manifestarea acestui sentiment unic, la un moment dat, inevitabil, apare întrebarea către partener: „Câte persoane au fost înaintea mea?”.

Atât științific, cât și pragmatic, s-a constatat că bărbații și femeile au tendința să nu ofere un răspuns tocmai sincer în această privință. Cel mai adesea, prima categorie este tentată să exagereze numărul partenerelor, în timp ce, în cazul celei de-a doua, cifra cam... „intră la apă”.

Evident, adevărul este undeva la mijloc, iar numărul real al partenerilor tot nu îl putem afla. Vă propunem însă un test care vă poate spune, cu aproximație, între ce cifre se încadrează partenerul sau partenera. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți una dintre fotografiile de mai jos, despre care credeți că reprezintă cel mai bine sufletul vostru pereche. Folosiți-vă cu grijă intuiția, pentru că testul, spun creatorii săi, este valid doar în cazul persoanelor care cunosc foarte bine persoana de care sunt îndrăgostiți. La fel de valid insa este si in cazul celor care au simțul umorului și acceptă că regulile iubirii nu sunt dictate neapărat de concluziile unor cercetători.

Dacă ai ales prima imagine, atunci numărul persoanelor cu care a făcut dragoste iubitul tău sau iubita ta este cuprins între 1 și 3. Persoana de lângă tine este fidelă, de încredere, iar pentru ea este extrem de importantă stabilitatea.

Imaginea cu numărul 2, reprezentată de un elefant, este simbolul stabilității mentale, al concentrării. Persoana de lângă tine are aceste două calități, însă este și în căutarea de nou, atunci când consideră că nu găsește siguranță lângă o persoană. Dacă ai ales imaginea cu numărul 2, atunci numărul persoanelor cu care iubitul sau iubita a fost înaintea ta poate fi de 3 sau de 4.

Dacă ai ales imaginea 3, atunci persoana de lângă tine este un spirit gregar, ușor de cucerit. Își dorește compania oamenilor și nu rezistă avansurilor. Este posibil ca numărul partenerilor pe care i-a avut înaintea ta să fie între 4 și 6.

Dacă ai ales imaginea cu numărul 4, atunci persoana cu care ai o relație este o cuceritoare. Sigură pe sine, pusă pe fapte mari, dornică să răspundă provocărilor. Numărul potențial de parteneri al acesteia este cuprins între 6 și 10.

Articolul urmator Nu crezi în dragoste, nu? Citește aici și una dintre aceste povești de iubire inedite îți va schimba total părerea

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (27)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.