Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Testul singurătăţii îţi spune de ce nu îţi merge nicio relaţie

Andreea Baluteanu

Nici nu îţi mai aminteşti când ai avut ultima relaţie care te-a făcut să te simţi cu adevărat împlinită? Mai mult, nu ai putea afirma cu tărie că ai cunoscut vreodată fericirea absolută alături de un bărbat?

Testul singurătății are puterea ascunsă de a descâlci haosul tău sentimental! Sună aproape incredibil? Înfruntă-ţi cel mai de temut adversar, singurătatea, şi află de ce nicio relaţie nu funcţionează în viaţa ta!

Testul singurătăţii îţi arată de ce relaţiile tale eşuează

O pereche de braţe îmbrăţişându-te protector, un umăr puternic pe care să plângi şi buze fierbinţi care să îţi îndeplinească orice fantezie: de ce se pare că tu eşti singura care pur şi simplu nu are parte de aşa ceva?

Este simplu să afli de unde provine demonul negru care îţi spulberă orice şansă de a fi fericită! Descoperă-l alegând o imagine: nu cea mai frumoasă sau cea mai glossy, ci aceea care creionează cel mai fidel starea ta actuală!

  1. Ai ales fata care se priveşte în oglindă

Sofisticată, cu o dragoste fierbinte pentru lux şi cu un temperament dificil, tu te numeri printre femeile puternice, deştepte, rafinate, care îşi cunosc valoarea! Te consideri o adevărată comoară, care nu se lasă găsită nici de piraţi temerari, nici de exploratori curioşi și care îşi doreşte să împodobească doar un falnic rege!

De ce eşti singură când eşti aşa un cumul de calităţi nemaivăzut? Pentru că eşti mult prea pretenţioasă! Pentru a putea corespunde cerinţelor tale minime, un bărbat trebuie să fie inteligent, cu simţul umorului, frumos ca un Făt Frumos şi mai bogat ca Bill Gates! Nu spunem că nu ai merita acest prinţ al vremurilor actuale, dar chiar crezi că acest simbol al perfecţiunii întruchipate a fost plăsmuit? Relaţiile tale nu funcţionează pentru că ceri prea mult: renunţă la idealism şi rezumă-te la a căuta dragostea, nu la completarea minunatei tale personalităţi!

  1. Ai ales femeia epuizată la muncă

Nici nu îţi mai aminteşti de când nu ai mai plecat de la birou la ora 6! Dimpotrivă, ai putea enumera multiple ocazii în care miezul nopţii te-a prins încurcată în calcule, iar weekendul petrecut în faţa calculatorului a devenit deja un mod de viaţă!

Nu ai relaţia perfectă pentru că nu ai timp de ea! Permanent ocupată cu promovări fastuoase şi cu construirea acelei cariere care să îl orbească prin strălucire şi pe Mark Zukengerg, nu îţi mai rămâne nimic de dăruit partenerului! Singurătatea a devenit tovarăşa ta fidelă, pentru că doar ei îi mai acorzi câteva momente preţioase din viaţă! Sfatul nostru: renunţă la câteva dintre orele de overtime, mai ales că acestea îşi riscă sănătatea, şi concentrează-te puţin şi pe viaţa personală. Eşti o femeie minunată, care le poate îmbina pe amândouă!

  1. Ai ales fata tristă pe canapea

Atunci când ieşi cu un băiat, oscilezi permanent între diverse îndoieli neliniştitoare - „oare mă place cu adevărat?”, „oare are pe alta?”, „o să mă sune?” -, care evoluează în certitudini de genul „mă va înşela” sau „mă va părăsi cât de curând”.

Nu ştim ce ai păţit, dar îngrijorarea continuă pare să fie un mod de viaţă pentru tine! Eşti anxioasă, temătoare şi permanent stresată, cutremurată de scenarii apocaliptice care nu există decât în mintea ta! Pesimismul îţi este dublat şi de o doză nesănătoasă de neîncredere în tine, care completează tabloul unei singurătăţi atroce, dar asumate. Priveşte-te mai bine în oglindă, ai o mulţime de calităţi, şi renunţă cât mai curând la această atitudine!

  1. Ai ales fata care citeşte

Eşti sigură că ai ales testul potrivit? Eşti singură, dar se pare că această viaţă îţi prieşte! Adori să te răsfeţi în compania unei cărţi fascinante, să asculţi zgomotul ploii toamna, degustând un ceai aromat, să râzi până ameţeşti alături de cele mai bune prietene şi să îţi împărtăşeşti secretele pisicuţei tale.

Evident, relaţiile tale nu funcţionează pentru că tu eşti cea care nu îşi doreşte asta! Nu ai nimic împotriva unei distracţii de o noapte sau a câtorva date-uri romantice, dar spui repede „stop” când lucrurile tind să devină serioase, pentru că nu vrei să te legi la cap, dacă nu te doare! Nu spunem că independenţa pe care ţi-o asumi este greşită, dar trebuie să recunoşti că ea te va împiedica să deguşti din plăcerile dragostei! Nu îţi încuia inima în piept de teamă să nu o vezi pierdută în cursul unei aventuri toride şi dă o şansă unei relaţii adevărate; poate avea potenţialul să te surprindă!

Tu ce părere ai? Te regăseşti în rezultatele testului singurătăţii?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!