Testul sufletului pereche: l-ai găsit sau mai ai de căutat?

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Nu fiecare relație pe care o avem este făcută să dureze. Unele persoane apar în viața noastră doar pentru a ne da lecții importante și pentru a ne ajuta să ne dăm mai bine seama ce anume ne dorim de la persoana dragă. Totuși, este destul de dificil să realizezi dacă persoana iubită este sufletul tău pereche sau nu, îndeosebi la începutul unei relații, atunci când totul este roz.

Deși nu ai fi crezut până acum, există multe moduri prin care îți poți da seama dacă jumătatea ta este și cea alături de care îți vei petrece tot restul vieții. De exemplu, viziunea pe care o ai despre relația voastră îți poate spune cât timp veți sta împreună. Legătura pe care o stabilești cu o anumită persoană poate fi explicată prin mai multe modalități, inclusiv cu ajutorul imaginilor. Este ceea ce își propune să facă și testul de mai jos!

Testul sufletului pereche: ți-ai găsit sufletul pereche sau mai ai de căutat?

Pentru ca rezultatul acestui test să fie și cel corect, închide ochii timp de câteva minute și gândește-te la relația pe care o ai cu persoana dragă. Acum, alege una dintre imaginile de mai jos, care reflectă cel mai bine legătura pe care o ai cu perechea ta. Atenție! Nu trebuie să analizezi prea mult, ci să indici poza care te atrage cel mai tare atunci când te gândești la cel cu care ai o relație.

 imagini cu cupluri

Rezultate

1. Există o barieră între voi

Deși iubirea voastră este adevărată, nu sunteți implicați 100% în relație. Acest lucru se datorează anumitor greșeli din trecut, peste care nu puteți trece. Fie că este vorba de trădare sau de o fostă iubire care a revenit în viața ta, gândurile nu te lasă să fii complet sinceră față de perechea ta, dar și față de tine. Până ce nu vei lăsa trecutul în spate, nu vei putea să afli dacă el este persoana alături de care vrei să îți petreci restul vieții sau nu.

2. Este sufletul tău pereche!

Vă simțiți extraordinar de bine împreună, ceea ce se vede în buna dispoziție și fericirea care radiază mereu în jurul vostru, indiferent unde vă aflați. Știe să te facă să râzi chiar și în momentele cele mai grele, așa că împreună reușiți să treceți peste toate problemele care apar în calea voastră. Înainte să îți fie iubit, îți este prieten, iar acest lucru este de neprețuit. Nu trebuie să ai nicio îndoială, deoarece el este sufletul tău pereche!

3. Doar timpul poate hotărî

E un romantic incurabil, căruia îi place să te surprindă cu gesturi mărunte de afecțiune. Totuși, o relație serioasă presupune mult mai mult de atât. Probabil sunteți încă la început, și din acest motiv viitorul vostru este incert. Pentru a-ți da seama dacă este jumătatea ta sau nu, e nevoie de mai mult timp petrecut împreună și de sentimente mai profunde.

4. Nu ești sigură

Atracția dintre parteneri este extrem de importantă într-o relație, însă dacă petreceți mai mult timp dezbrăcați decât îmbrăcați, pasiunea nu vă va asigura un viitor împreună. Pentru a-ți da seama dacă el este perechea ta, încearcă să îi afli adevăratele gânduri. O discuție serioasă te poate ajuta să descoperi ce părere are despre legătura voastră.

De cele mai multe ori, ne este greu să decidem dacă el este bărbatul alături de care dorim să ne petrecem tot restul vieții. Testul sufletului pereche te poate ajuta să îți dai seama care sunt adevăratele lui sentimente!

Surse foto: iStock

Articolul urmator Sufletele-pereche nu ne definesc viața, dar ne-o fac infinit mai bună, mai senină, mai ușoară

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.