Testul suprem al iubirii: ai fi capabilă să îl treci?

Luni, 05.09.2016
de Andreea Baluteanu

Ne vom iubi la bine şi la rău, până ce moartea ne va despărţi: pentru multe dintre noi, iubirea supremă nu mai înseamnă mare lucru azi! Cu toate acestea, există şi femei care iubesc dincolo de infinit, pentru totdeauna şi încă o zi!

Descoperă din testul de mai jos dacă te numeri şi tu printre norocoasele care pot simţi iubirea supremă, care se lasă preschimbate pentru totdeauna de tumultul dragostei, mai presus de orice sacrificiu!

Testul iubirii supreme: eşti capabilă să simţi dragostea mai presus de orice?

Te numeri printre femeile pentru care niciun sacrificiu nu este mai presus de iubire, care ar da orice pentru cel de care le leagă o dragoste puternică? Află alegând una dintre imaginile de mai jos!

  1. Ai ales imaginea cu cei doi bătrâni îndrăgostiţi

Nu mai există nicio îndoială: tu eşti capabilă de iubirea supremă, care uneşte doi oameni pe viaţă. Imaginea în care iubitul tău şi cu tine păşiţi împreună, la o vârstă înaintată, cu genunchii tremurând, dar cu mâinile îngemănate, te face să te cutremuri de emoţie. Dacă soarta nu îţi va fi potrivnică, ai toate şansele să cunoşti dragostea care durează mai mult decât o viaţă!

Pentru tine, adevărata iubire nu cunoaşte sfârşit. Cuvântul divorţ nici nu are ce căuta în vocabular: nu există efort pe care să nu îl depui pentru a te asigura că relaţia dintre voi doi va dăinui pentru eternitate. Iubitul tău este un norocos, pentru că poate fi sigur că nu îl vei abandona la greu şi că îi vei fi mereu alături la bine. Recunoaştem: suntem uşor invidioase!

  1. Ai ales imaginea femeii însărcinate

Una dintre cele mai frumoase dovezi de iubire supremă este să porţi în pântece rodul dragostei voastre. Să aduci pe lume o viaţă, una care a fost creată datorită sentimentelor puternice care v-au unit pe tine şi iubitul tău, este un semn mai mult decât suficient că eşti capabilă de dragostea infinită!

Aşa cum longevitatea și sacrificiul pun pecetea de „suprem” pe iubire, familia întregită, în care cuplul se împlineşte prin prezenţa unui prichindel, este o altă dovadă de iubire eternă. Faptul că l-ai cunoscut te-a transformat radical şi abia aştepţi să fii preschimbată dând naştere fructului dragostei voastre!

  1. Ai ales imaginea din Titanic

Jack şi Rose, Romeo şi Julieta, Tristan şi Isolda, tu şi iubitul tău: iată dovezi că dragostea supremă există cu adevărat. Pentru tine, o iubire nu este trainică și puternică decât atunci când a trecut testul sacrificiilor, care validează cu adevărat sentimentele.

Sperăm că nu vei fi pusă niciodată în situaţia de a-ţi da viaţa pentru partenerul tău, deoarece ai face-o fără nici cea mai mică ezitare. Simplul gând de a-l şti în pericol te face să te înfiori şi nu există chin care să te împiedice să îi sari în ajutor. Felicitări, eşti protagonista unei iubire supreme, la fel de epică precum cea pictată pe peliculele nemuritoare!

  1. Ai ales imaginea femeii care primeşte un cadou

Nu spune nimeni nu eşti capabilă de iubirea supremă, doar că aceasta are un alt obiect al afecţiunii: tu însăţi! Poate că eşti implicată sau nu într-o poveste frumoasă de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu eşti perfect conştientă că cea mai importantă persoană din viaţa ta vei rămâne... tu!

Nu eşti egoistă sau incapabilă să nutreşti sentimente fierbinţi, dar păstrezi mai presus de toate respectul şi iubirea de sine. Ceea ce nu înseamnă că nu te vezi purtând copilul celui pe care îl iubeşti sau rămânând alături de el la bătrâneţe, dar ştii că totul se va petrece în condiţiile tale şi atât timp cât te avantajează. Cât priveşte sacrificiul suprem, nu reuşeşti să îi percepi sensul: arată bine la cinema, dar e posibil în viaţa reală?

Ce părere ai? Te regăseşti în interpretarea testului iubirii supreme?

Surse foto: pexels.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (14)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!