Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Timp de o lună, un bărbat și-a cerut IUBITA de soție! Însă EA habar nu a avut

Vineri, 06.09.2019

Cererea în căsătorie este un eveniment unic, iar bărbații simt o presiune imensă legată de acest moment. Toți vor ca marele eveniment să fie de neuitat, să le impresioneze pe iubite și să fie cât mai originali cu putință. Exact asta și-a dorit un tânăr din Marea Britanie, Edi Okoro, care a reușit să transforme cererea sa în căsătorie într-un adevărat show, urmărit pe Facebook de peste 60.000 de persoane.

Edi și-a cerut prietena în căsătorie timp de o lună, dar ea nu a știut

„De ce să fie un moment unic? Și care ar fi cel mai potrivit moment?”,  s-a întrebat Edi. După o lună de frământări, în care a tot căutat ocazia perfectă pentru a-i da iubitei sale, Cally, inelul, bărbatului i-a venit o idee genială. Ce-ar fi dacă ar transforma intenția sa de a-și cere prietena în căsătorie în momente de neuitat, fără ca ea să știe că el o cere efectiv de soție?

Pentru asta, tânărul s-a hotărât să realizeze cât mai multe poze cu Cally și inelul, fără ca ea să știe ce se întâmplă. În luna care a urmat, Edi a surprins numeroase instantanee cu inelul în preajma lui Cally, deși femeia nu a observat niciodată ce făcea iubitul ei. De exemplu, Edi a fotografiat inelul în spatele lui Cally, dar și când iubita lui dormea.

inelul

Sursa foto: Facebook

Desigur, în cazul în care Cally l-ar fi surprins, intențiile lui Edi s-ar fi transformat în certitudini. Dar, timp de o lună, femeia nu și-a dat pur și simplu seama ce făcea iubitul ei.

cally

Sursa foto: Facebook

Postările lui Edi pe Facebook au zeci de mii de fani

Fotografiile pe care bărbatul le-a împărtășit pe Facebook i-au adus acestuia peste 62.000 de urmăritori și sute de comentarii elogioase legate de intențiile lui, de spiritul jucăuș și de abilitățile extraordinare de a expune inelul, fără ca iubita să-l vadă. Oamenii au considerat acest gest foarte drăguț, au așteptat cu sufletul la gură momentul dezvăluirii și s-au distrat alături de Edi la fiecare încercare a sa de a-i atrage atenția lui Cally asupra inelului.

pe plaja

Sursa foto: Facebook

Edi a scris pe Facebook: „Ideea a fost să fac cât mai multe fotografii, cu scenarii cât mai îndrăznețe, până când voi găsi momentul perfect pentru propunerea în căsătorie sau până când voi fi prins și o voi cere pe Cally de soție”.

propunere

Sursa foto: Facebook

Fotografiile cu inelul sunt foarte haioase

„Iată câteva dintre fotografiile pe care le-am surprins pe o perioadă de aproximativ o lună, înainte de a găsi momentul potrivit pentru propunerea în căsătorie”, scrie Edi Oroko pe Facebook.

la magazin

Sursa foto: Facebook

„Cei care au trecut prin asta știu că ne dorim să facem propunerea într-un mod cât mai special, care să vorbească despre iubirea noastră și despre noi ca persoane. Unii planifică un flashmob, o masă luxoasă sau oferă un indiciu pe care să-l descopere iubita. Nu aș putea face asta pentru că Edi nu planifică… Sunt un tip spontan!”, a adăugat bărbatul.

inelul

Sursa foto: Facebook

„Propunerea mea a fost o provocare și mai mare, deoarece Cally știa că vreau să o cer de soție. Dacă aș fi planificat o vacanță sau o cină romantivă, ea și-ar fi dat seama ce intenționez să fac. Din acest motiv am luat inelul cu mine peste tot, în speranța că momentul va apărea într-un mod cât mai spontan”, mărturisește tânărul.

binoclu

Sursa foto: Facebook

Edi a postat, de curând, o fotografie cu Cally purtând inelul și a scris: „Așa că am sfârșit logodiți și nu am fost prins. Dar cum am făcut-o... este o poveste pentru altă dată. Rămâneți aproape! Am făcut această fotografie la scurt timp după ce ea a spus DA. Nu a știut multă vreme ce am făcut. Zâmbetul meu din poză spune: Nu știi nimic, Cally Read J!

Edi si Cally

Sursa Foto: Facebook

Surse foto: Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!