Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Tipuri de bărbați cu care ar trebui să fii măcar o dată în viață

Viorica Ghinea, redactor
Bad boy

Bad boy

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că femeile se simt atrase de tipul „bad boy”, acel bărbat rebel, cu look cool. Recunoaște, este suficient să îl privești pentru ca imaginația ta să o ia razna! Știi că este ultimul bărbat din lume de care ar trebui să te îndrăgostești, dar acest lucru nu te împiedică să dezvolți sentimente pentru el. Nici noi nu îți recomandăm să îi dăruiești inima ta, ci doar să fii cu el o perioadă scurtă. Cu siguranță va fi una intensă și puțin dureroasă, dar măcar vei descoperi în urma ei de ce fel de bărbat ai nevoie lângă tine.

Psihologia întâlnirilor amoroase este vastă și greu de descifrat, dar este important să reții esențialul din ea. Ai de învățat ceva din fiecare experiență sentimentală pe care o ai de-a lungul vieții. Trăiește-le intens pe toate, dar nu te implica prea mult dacă nu are sens, ci suficient cât să simți că ai parte de o perioadă interesantă, diferită de ceea ce ai mai trăit până atunci.

Spre exemplu, există cinci tipuri de bărbați cu care ar trebui să fii măcar o dată. Ei nu sunt buni de păstrat în inima ta, dar ar trebui să fii cu ei pentru a acumula experiență, până îl vei întâlni pe cel potrivit. Vei învăța câte o lecție prețioasă de la fiecare în parte. Așadar, nu suferi după niciunul dintre ei, ci bucură-te că ai avut ocazia să îi cunoști.

Descoperă în galerie ce tipuri de bărbați ar trebui să bifezi pe lista ta amoroasă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!