Tipuri de bărbați în care să nu ai încredere

Miercuri, 13.07.2016
de Viorica Ghinea

Nu toți reprezentanții sexului opus sunt de încredere, așa că este important să știi pe cine să primești în viața ta și de cine să te ferești. Vestea bună este că cei nepotriviți îți oferă, fără să își dea seama, anumite semnale.

Așadar, iată șapte tipuri de bărbați în care să nu ai încredere!

1. Tipul ieșit recent dintr-o relație

Cu siguranță îți va spune că este pregătit pentru o nouă relație, dar nu înseamnă că ar trebuie să îl crezi pe cuvânt. De obicei, persoanele ieșite recent dintr-o legătură sentimentală încă mai au de rezolvat anumite probleme interioare. El poate să mai aibă sentimente pentru fosta lui iubită și, la un singur semn, să fugă din nou în brațele ei. De asemenea, își poate dori atât de mult să treacă peste relația lor, încât să te folosească pe tine. Niciuna dintre variante nu sună mai bine.

2. Tipul care se teme de angajamente

Bărbatul care se teme de angajamente nu va merita niciodată încrederea ta. Vei avea mult de suferit de pe urma lui, astfel că este bine să te ferești cât poți de el. Faptul că fuge de responsabilități demonstrează că nu te poți baza pe el în situațiile grele, așa că nu are ce să caute în viața ta.

3. Tipul care se mândrește tot timpul

Un bărbat încrezător în atuurile lui ți se poate părea fermecător la început, însă nu ar trebui să ai prea multă încredere în el. Chiar crezi că are toate calitățile despre care îți vorbește de fiecare dată? Nu ar trebui oare să te lase pe tine să descoperi ce trăsături de caracter pozitive are?

4. Tipul care are mereu ceva de ascuns

Este evident că nu trebuie să ai încredere într-un reprezentant al sexului opus care îți oferă mereu impresia că are ceva de ascuns. Cu siguranță nu îți dorești să devii iubită și detectiv în același timp. O relație ca aceasta poate deveni extrem de obositoare de-a lungul timpului. Îndepărtează-te înainte să te atașezi prea mult de el, altfel vei avea de suferit.

5. Tipul care își schimbă mereu starea

Dacă ai început să ieși cu un bărbat care își schimbă atitudinea de la o zi la alta, nu sta prea mult pe gânduri, ci evită-l. Nu ai cum să ai încredere într-un bărbat care pare un cameleon, căruia nu îi poți creiona o personalitate. Azi îți spune un lucru, iar mâine se răzgândește.

6. Tipul care te caută doar când are nevoie de tine

Un alt de bărbat pe care ar trebui să îl eviți în viață este cel care te caută doar atunci când are nevoie. Acum îți spune cât de mult își dorește să fie alături de tine, apoi dispare precum măgarul în ceață pentru o perioadă mai scurtă ori mai lungă, în funcție de caz.

7. Tipul care te vorbește de rău pe la spate

Dacă ți se întâmplă să afli că un bărbat te vorbește de rău pe la spate, trebuie să tragi un semnal de alarmă. Nu este deloc de încredere, așa că ar trebui să te ferești de el pe viitor. Nu vei putea niciodată să ai o relație frumoasă cu el. Vei sta mereu cu teamă că ar putea din nou să te vorbească de rău în fața altor persoane.

Evită să ai încredere în aceste tipuri de bărbați, altfel vei avea de suferit de pe urma lor. Atitudinea spune multe despre caracterul lor, așa că nu are sens să te implici în relații cu bărbați care lasă de dorit.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (23)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!