Tipuri de cupluri blestemate: dragostea lor nu are nicio șansă!

Viorica Ghinea, redactor

Atunci când te implici într-o nouă relație, nu ai cum să nu te gândești la modul în care va evolua aceasta și la șansele pe care le are. Deși fiecare legătură sentimentală este diferită, există anumite indicii care oferă informații prețioase despre cum se vor înțelege partenerii. Din păcate, deși unii dintre ei simt că se află în relația nepotrivită, tot nu reușesc să se desprindă și să își caute fericirea în altă parte. Este important să știi când duci o luptă care nu își are rostul.

Află ce tipuri de cupluri sunt blestemate să nu aibă parte de împlinire sentimentală și dacă se numără și al tău pe această listă neagră!

Cuplul alfa: două caractere încăpățânate

Cuplul alfa: două caractere încăpățânate

Cuplul alfa este cel format din doi parteneri care nu sunt dispuși la compromisuri. Indiferent de situație, niciunul dintre ei nu vrea să renunțe la opiniile lui. Oricât de mult s-ar iubi aceștia, nu vor avea niciodată parte de o relație frumoasă, ci de un câmp de luptă. Multe dintre discuțiile lor se vor transforma în dueluri verbale, ceea ce va afecta mult atmosfera din cuplu.

Cuplul dramatic: gelosul și posesivul

Cuplul dramatic: gelosul și posesivul

Alt cuplu sortit eșecului amoros este cel în care partenerii dramatizează orice situație. Unul este gelos și vede infidelitate peste tot, iar celălalt simte nevoie să i se acorde atenție tot timpul. Întâlnirile dintre cei doi se lasă întotdeauna cu artificii, dar spectacolul nu este deloc unul frumos.

Cuplul fantomă: dependentul și indiferentul

Cuplul fantomă: dependentul și indiferentul

Un cuplu format dintr-un partener dependent și altul indiferent și rece oferă semne clare încă de la început că legătura respectivă este urmărită de blesteme. Primul are nevoie de multă atenție și de gesturi de afecțiune oferite des, iar celălalt preferă să nu se implice prea mult. Fie nu iubește suficient, fie este o fire detașată, cert este că nu își va putea face niciodată partenerul fericit.

Cuplul jucătorilor: competitor versus competitor

Cuplul jucătorilor: competitor versus competitor

La început, o astfel de relație le poate stârni entuziasm partenerilor, însă se vor plictisi ori vor obosi în cele din urmă. Aceștia nu sunt suficient de maturi, astfel că nu sunt pregătiți pentru o relație serioasă. Partenerii se sabotează frecvent, încercând să se convingă unul pe altul că nu sunt ușor de impresionat. Ei încearcă să se seducă constant, dar renunță ușor la relație atunci când simt că se atașează mai mult unul de celălalt, de parcă le-ar fi frică să se îndrăgostească.

Articolul urmator Există 7 tipuri de dragoste, conform psihologilor, și doar puțini oameni ajung s-o experimenteze pe ultima

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.