Tipuri de cupluri care nu au nicio șansă la un viitor comun

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Partea cea mai bună în privința regulilor este că există o excepție de la fiecare. Se întâmplă ca doi oameni să nu primească nici o șansă din partea celorlalți la începutul relației și să ajungă să formeze o familie frumoasă. Acum, parcă ai mai multe motive să râzi în fața listelor și predicțiilor, nu-i așa?

Ei bine, există totuși câteva tipuri de cuplu care nu au nicio șansă să reziste în fața testului timpului și la un viitor comun. Află care sunt acestea, în galeria foto!

Surse articol: Phychology Journal / Washington Post / Healthline

Un cuplu unde echilibrul emoțional este distrus

Un cuplu unde echilibrul emoțional este distrus

Dacă din punct de vedere emoțional, doar unul dintre parteneri preia toată munca, după un timp, echilibrul din cuplu dispare. Și acest lucru, la rândul său, schimbă dinamica dezvoltării relației. Acestea necesită efort și grijă: rezolvarea problemelor, comunicare, înțelegere, etc. Se întâmplă ca unul dintre parteneri să fie întotdeauna primul care cere iertare, rezolvă conflictele cu lumea exterioară sau șterge lacrimile, iar celălalt este din ce în ce mai capricios: este atât de plăcut să simți că ești răsfățat. Dar este în interesul tău să nu-i atribui partenerului rolul suprem. Într-o zi va ajunge la concluzia că relația cu tine seamănă mai mult cu munca grea decât plăcere.

Cel în care unul dintre parteneri este ales după o listă de dorințe

Cel în care unul dintre parteneri este ales după o listă de dorințe

Există cupluri care arată perfect în toate privințele. Și apoi, după o vreme, se dovedește că privesc diferit la unele lucruri de viață prozaice care nu au fost discutate, cum ar fi dacă o căsătorie ar trebui să fie monogamă sau cine va duce gunoiul. Există condiții în care psihologii nu recomandă căsătoria și implică conflictele de interese. Nu pot fi ignorate dacă neînțelegerile se referă la valori, credințe și stiluri de viață de bază. De exemplu, dacă unul dintre voi afirmă în mod decisiv că nu-i plac copiii, este posibil ca el să se răzgândească, dar mult mai probabil să nu.

Narcisism

Narcisism

Persoanele care se potrivesc descrierii unei personalități narcisiste sunt foarte dificili în relații. Sunt atât de îndrăgostiți de ei însâși, încât "uită" să arate empatie și simpatie pentru partener, care reprezintă unele dintre cele mai importante componente ale unei căsnicii lungi și de succes.

Cel în care partenerii speră să se schimbe unul pe celălalt

Cel în care partenerii speră să se schimbe unul pe celălalt

Nu te poți căsători cu cine va deveni alesul tău - te căsătorești cu persoana care este în prezent. Dacă are ceva care te enervează, obișnuiește-te cu ideea că această trăsătură nu va dispărea. Este perfect normal să îi accepți defectele. Probabil că nu toate toate sunt atât de intolerabile.

Citește și: 6 semne că urmează să îți înșeli partenerul de viață

Surse foto: IStock

Articolul urmator Ce să faci când tu și partenerul tău de viață nu aveți absolut nimic în comun

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.