Top 5 minciuni pe care le zic bărbații, de fel, la prima întâlnire

Top 5 minciuni pe care le zic bărbații, de fel, la prima întâlnire

Alida Enache

Știi și tu că, din când în când, bărbaților le mai place să ocolească adevărul, le mai place să exagereze puțin, să adauge un strop de culoare poveștilor lor... sau chiar să modifice cu totul realitatea! Sigur ai pățit asta măcar o dată cu un potențial iubit de-al tău! Ați ieșit pentru prima oară la întâlnire în restaurantul tău preferat, el ți-a adus un buchet de trandafiri, ți-a comandat un pahar de vin și mai apoi ți-a șoptit suav la ureche că... a văzut un unicorn roz. Ce? Nu pare credibil? Nu, nu a încercat să te mintă! A vrut doar să te impresioneze. Ce rost are să te superi pe el pentru o mică minciună nevinovată?

Imagine cu un bărbat care zămbește

Haide să descoperim în rândurile de mai jos care sunt cele 5 minciuni pe care le zic bărbații, de fel, la prima întâlnire!

Top 5 minciuni pe care le zic bărbații la prima întâlnire

1. Locul de muncă 

Imagine cu un bărbat îmbrăcat în costum

Majoritatea bărbaților au acest obicei de a minți sau de a exagera în legătură cu locul lor de muncă tocmai pentru că au impresia că așa pot cuceri pe oricine. Trebuie să fii foarte atentă atunci când ieși pentru prima oară cu un bărbat! Deși te va face să crezi că lucrează la o multinațională cu renume și că, în mod evident, cardurile lui sunt pline, cel mai probabil că nu este adevărat. El va face și va zice orice doar pentru a părea masculul alfa, chiar dacă tu nu te vei arăta deloc impresionată sau interesată de asta.

2. Apartamentul

Imagine cu living-ul unei case

Ce bine că potențialul tău iubit are un apartament spațios, luxos, decorat chiar după gusturile tale! Nu-i așa? S-a gândit el că într-o bună zi vă veți cunoaște! Bine, poate a uitat să menționeze că încă locuiește cu părinții, dar oricum nu ar fi acesta cel mai important aspect! Oare ți-a spus că are și jacuzzi?

3. Încearcă să pară relaxat

Imagine cu un bărbat relaxat

El oricum este un adevărat Casanova, așa că nici nu ar vrea vreun motiv să se agite. Mai mult, e atât de sigur pe el și încrezător în propriile forțe încât ai putea crede că nici nu se preface. Dar cum ar fi să-ți zică un bărbat la prima întâlnire că el este anxios sau că de curând a trecut printr-o depresie? Sau că nu știe nici măcar să fiarbă un ou? Probabil că nu ai mai vrea să-l vezi și a doua oară! Mai bine să nu știi aceste aspecte...

4. Problema cu alcoolul

Imagine cu un bărbat care bea bere

Nu are nicio problemă cu alcoolul! De ce tot insiști cu asta? A băut un singur pahar de vin la prima întâlnire, așa că nu ți-a dat nimic de bănuit. ÎNCĂ. Bărbații știu că femeile nu sunt de acord să aibă relații cu cei care mai abuzează din când în când sticla de alcool, așa că nici nu este de mirare că încearcă cu orice preț să ascundă asta. Nu-ți vei putea da seama de acest aspect de la prima întâlnire, cu siguranță, dar cu timpul își va arăta adevărata față dacă este cazul.

5. Face mult sport

Imagine cu un bărbat care ridică greutăți

Întotdeauna arată de parcă tocmai s-a întors de la sală sau de parcă s-ar pregăti să meargă cu prietenii lui la alergat. Face mult sport, ce-i drept, iar tu trebuie să fii foarte conștientă de asta. Până la urmă, ce rost are să facă atâtea antrenamente dacă tu nu știi asta? Adu-i și tu aminte din când în când că arată bine pentru a-l asigura că eforturile lui sunt observate și apreciate.

Citește și: Șapte lucruri vitale pe care trebuie să le știi și să le pui în aplicare atunci când vine vorba de povestea ta de dragoste

Surse articol: Timesofindia, Pulse, Thetalko

Surse foto: iStock

Articolul urmator
11 lucruri cheie pe care bărbații adevărați le fac diferit de narcisiști
11 lucruri cheie pe care bărbații adevărați le fac diferit de narcisiști
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?
Incepe quiz
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.