Nu Skin

Top 8 complimente pe care femeile le pot face bărbaţilor

Irina Nae

Complimentele sunt importante pentru bărbaţi aproape la fel de mult ca şi pentru femei. Iar pentru bărbaţii care-şi ridică în slăvi soţiile, însă nu sunt plătiţi cu aceeaşi monedă, lucrurile sunt chiar mai frustrante. Ei ştiu puterea complimentelor şi nu trece nici o zi fără să le spună soţiilor cât de bine o prinde noua coafură, cât de bine îi vine rochia şi cât de amuzantă este, iar faptul că nu sunt la rândul lor gratulaţi au impresia că primesc mai puţină dragoste decât oferă.
Şi cum acesta este un subiect sensibil pentru bărbaţi, iată complimentele după care tânjeşte fiecare reprezentant al sexului tare:

Nimeni nu mă face să râd aşa ca tine
Bărbaţii pun accent pe glume şi ironii şi vor ca partenerele lor să le aprecieze pe simţul umorului. Afirmaţia „Nimeni nu mă face să râd aşa ca tine” este mult bună decât un simplu: „Ce amuzant eşti” pentru că îi comunici că este cea mai glumeaţă persoană, ceea ce înseamnă un plus imens pentru ego-ul său.

Oferi cele mai bune sfaturi
Nu doar că bărbaţilor le place să li se ceară ajutorul când este vorba de rezolvat probleme, însă vor ca iubitele/partenerele lor să-i asculte cu atenţie (şi să aprecieze) ceea ce ei au de spus.

Eşti atât de mare
Este un lucru evident, nu? Chiar şi când sunt suficient de bine dotaţi, o mulţime de bărbaţi nu sunt siguri cum stau în comparaţie cu alţi bărbaţi, legat de bărbaţia lor, aşa că vor să audă de la partenera că este impresionată.


Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!